A sötétbarna hajú és barna szemű emberekben mind van egy kis roma vér?
20:29
Hitler kék szemű volt, bocsi :)
"Mivel foglalkozol,hogy erről tanulsz?"
Jo iskolakat kerultem. Nalatok olyan alacsony az altalanos muveltseg, hogy ez nincs benne a tananyagban? Itt ötödikes anyag, tehat LEGKÉSŐBB ekkor megtanulja mindneki, de mar az ovisok is tudják....
Most legutobb meg egy régész előadason voltam augusztusban, ahol szó esett erről.
Jó akkor legyen szerinted minden barna szemű roma, csak aztán ne szomorkodj, ha a gyerekednek barna lesz a szeme...
Egyébként nekem is barna szemem van, de vörös hajam és fehér a bőröm, akkor most csak félig vagyok roma?
Miután a Kárpát medencében az idők folyamán mindenféle náció megfordult, ezért itt akkora a keveredés, hogy senki sem tudja visszavezetni a valós(!) eredeti származását!!
Nem szabad egy fontos "tabu témát" figyelmen kívül hagyni, hogy az összes átvonuló és/vagy állomásozó hadsereg kiéhezett katonái miket műveltek, ami ugye nem került be az anyakönyvekbe!!
20:34
Miért kéne szomorkodnom, ha barna szemű gyerekem születik?Nem vagyok rasszista.
20:32
Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!