Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg az alapján választ...

Tényleg az alapján választ párt az ember magának, hogy milyen utódokat szeretne?

Figyelt kérdés
Ma hallottam, hogy ez ilyen tudatalatti dolog. Szóval nekem a sötét hajú pasik tetszenek, akkor ez azért van mert sötét hajú gyereket akarok? :D
2011. aug. 23. 22:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Akkor már inkább az jobban befolyásolja a párválasztást, hogy az ellenkező nemű szülőhöz hasonló párt keres sok ember. De inkább csak ha jó viszonyban volt a szülővel, felnézett rá, példaképe volt.

Ezt rengetegszer megfigyeltem már én is.

A Sarka Kata apja is kiköpött Hajdú Péter. Mikor megláttam a fotón nagyot röhögtem és mindent megértettem. :DDD

Engem például kifejezetten taszítanak az olyan nők, akik emlékeztetnek anyámra.

2011. aug. 23. 23:22
 12/20 anonim ***** válasza:
igen, de nem a hajról van szó.
2011. aug. 24. 02:00
 13/20 anonim ***** válasza:
bennem meg soha fel sem merült hogy milyen utódokat szeretnék....ez annyira gáz.... illetve de mégis...egészségeseket! az, hogy szőke, barna, hupilila a hajszíne, vagy a szeme nekem aztán egyremegy...
2011. aug. 24. 06:42
 14/20 anonim ***** válasza:

Nekem is a fekete hajú, kèk szemü férfiak tetszenek. Ehhez képest a férjem fekete hajú, barna szemü. Eredetileg én is barna hajú vagyok, csak szökére festem és zöld szemü. Mindig egyenes, szöke hajú, kék szemü kislányt szerettem volna. Ezekböl az egyenes haj jött be, meg az, hogy lány :D sajnos párom barna szeme dominánsabb volt, de szöke még lehet, én is az voltam.

De nem ez alapján választottam, söt, nem is szülöi minta alapján. Illetve de, mindenben legyen az ellentétje, mint a szüleim. Ez azért tudatos, nem szeretem a zsarnok, nagyhangú, iszákos, dohányzó, szemétkedö, szeretni nem tudó embereket.

Úgyhogy ez alapján választottam, nem az utód miatt :)

2011. aug. 24. 07:00
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem mindig a szőke hajú,kék szemű férfiak tetszettek,és soha nem akartam gyereket.
2011. aug. 24. 07:16
 16/20 anonim ***** válasza:
én egy pasinál a kék szemet, barna hajat imádom. egy zöld szemű, szőke hajú sráccal járok :)gyerekünk még nincs, de nem is érdekel a hajuk és a szemük színe
2011. aug. 24. 07:32
 17/20 anonim ***** válasza:

ha már itt tartunk: utálom apámat, soha nem éltem vele együtt, nem nevelt, nem igazán van vele jó kapcsolatom.

ennek ellenére valahogy mindig olyan pasikhoz vonzódom, akik belső vagy akár néhány külső tulajdonságban nagyon hasonlítanak apámra. egyszerűen nem értem, h miért van ez, néha nagyon bosszant, de kezdem elfogadni...

2011. aug. 24. 09:15
 18/20 anonim ***** válasza:

Ebben abszolút van valaki. Nem véletlen, hogy pl. nőként biztos nem a vézna, torz alkatú, csúnya, ostoba férfiakat preferálom, még akkor sem, ha áldott jó ember. Hajszín, szemszín mindegy, erős legyen, jó kiállású, egészséges és magas. Csúnya dolog, de ez minden normális emberbe bele van kódolva ösztönszinten, hogy minél életerősebbek és sikeresebbek legyenek az utódok.

25 N

2011. aug. 24. 12:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Bennem is felvetődött ez a kérdés, és hát... lehet benne valami. Sokszor akad meg a szemem világosbarna hajú, kék szemű fiúkon - édesapám ugyanilyen típus.. :)
2016. ápr. 26. 19:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Habár.. A legtöbb ember kisugárzás, és nem hajszín alapján választ párt magának. Utolsó voltam. :D
2016. ápr. 26. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!