Tényleg az alapján választ párt az ember magának, hogy milyen utódokat szeretne?
Akkor már inkább az jobban befolyásolja a párválasztást, hogy az ellenkező nemű szülőhöz hasonló párt keres sok ember. De inkább csak ha jó viszonyban volt a szülővel, felnézett rá, példaképe volt.
Ezt rengetegszer megfigyeltem már én is.
A Sarka Kata apja is kiköpött Hajdú Péter. Mikor megláttam a fotón nagyot röhögtem és mindent megértettem. :DDD
Engem például kifejezetten taszítanak az olyan nők, akik emlékeztetnek anyámra.
Nekem is a fekete hajú, kèk szemü férfiak tetszenek. Ehhez képest a férjem fekete hajú, barna szemü. Eredetileg én is barna hajú vagyok, csak szökére festem és zöld szemü. Mindig egyenes, szöke hajú, kék szemü kislányt szerettem volna. Ezekböl az egyenes haj jött be, meg az, hogy lány :D sajnos párom barna szeme dominánsabb volt, de szöke még lehet, én is az voltam.
De nem ez alapján választottam, söt, nem is szülöi minta alapján. Illetve de, mindenben legyen az ellentétje, mint a szüleim. Ez azért tudatos, nem szeretem a zsarnok, nagyhangú, iszákos, dohányzó, szemétkedö, szeretni nem tudó embereket.
Úgyhogy ez alapján választottam, nem az utód miatt :)
ha már itt tartunk: utálom apámat, soha nem éltem vele együtt, nem nevelt, nem igazán van vele jó kapcsolatom.
ennek ellenére valahogy mindig olyan pasikhoz vonzódom, akik belső vagy akár néhány külső tulajdonságban nagyon hasonlítanak apámra. egyszerűen nem értem, h miért van ez, néha nagyon bosszant, de kezdem elfogadni...
Ebben abszolút van valaki. Nem véletlen, hogy pl. nőként biztos nem a vézna, torz alkatú, csúnya, ostoba férfiakat preferálom, még akkor sem, ha áldott jó ember. Hajszín, szemszín mindegy, erős legyen, jó kiállású, egészséges és magas. Csúnya dolog, de ez minden normális emberbe bele van kódolva ösztönszinten, hogy minél életerősebbek és sikeresebbek legyenek az utódok.
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!