Kialakulhat egy kapcsolat vagy csak szórakzik? Vicces történet. Nos olyan boldog vagyok szinte madarat lehet fogatni velem.
Figyelt kérdés
2 hete autókáztam aztán egy kamionos elkezdett integetni nekem:) Vissza intettem.. Aztán leelőztem közbe rádudáltam.. Nem adtam semmi jelentőséget neki.. Aztán mindketten pirosat kaptunk.. ő jött egyre előrébb,és nézett mindig lefele hozzám és vigyorgott.. Aztán én balra fordultam ő ment egyenesen.. és meggondoltam magam nem tudom mi üthetett belém és mentem utána. Akkor intet nekem.. később egy kis faluba megállt.. és én is bementem a cukrászdába jött utánam.. Azt elkezdett nekem mindent mondani..:-)) Végül 1 órát beszélgettünk.. ettünk egy sütit. Megadta a telefonszámát és én is. És ma hívott hogy nem e találkozhatnánk.. Köszönöm a válaszokat! 25N2011. aug. 22. 19:49
11/19 A kérdező kommentje:
Igen mindenki néz hogy milyen h*lye vagyok az utakon.. De nem tudom hogy akkor mi üthetett belém. Holnap találkozunk! feltétlenül írok!:)
2011. aug. 22. 20:14
12/19 anonim válasza:
jáájjj de izgi:):) sok sikert!!!!!!!!!!!!!!!:)
13/19 anonim válasza:
Szerintem ez tök jó. :)) Jól tetted, hogy utánamentél, adtál neki esélyt. Miért is ne alakulhatna ki ebből kapcsolat? Drukkolok én is. :)
Aztán majd nézz vissza ide a gyk-ra, számolj be a fejleményekről!
26/N
14/19 anonim válasza:
Persze, hogy kialakulhat, de az is lehet, hogy nem. Ne talalgazz, ebbe pont az a szep es izgalmas, hogy nem tudod, hogy alakul.
Olyan jo ilyen torteneteket olvasni, komolyan! :D
16/19 anonim válasza:
ez tetszik :D nagyon aranyos történet :D sok sikert, várjuk a fejleményeket!
17/19 anonim válasza:
Minden kapcsolatnak van eleje:')))Sok Sikert, és boldogsàgot!
18/19 A kérdező kommentje:
Már 9 napja együtt vagyunk és eddig nagyon boldogok vagyunk és sokat röhögünk mint mindig.. főleg a sztorinkon..:)
2011. szept. 3. 16:56
19/19 anonim válasza:
08-22 20:11 vagyok. Tök jóóóóóóó:) végre valami jót is hallani itt :)
Csak így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!