Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan értelmezzek egy ilyen...

Hogyan értelmezzek egy ilyen súlyú veszekedést a feleségemmel?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt, 1 éve vagyunk házasok.

20-ára több programunk is volt, amiből kellett lemondjunk is időhiány miatt (feleségem barátnőjééknél főzést, illetve legénybúcsúban részvételt).

Elmentünk egy családi programra az én családommal, majd amint véget ért délután mentünk a feleségem családjához. Ezután pedig este elmentem sörözni gyermekkori barátokkal egy 3 órára (ez kb. 2 havonta fordul elő) ezt már jeleztem korábban.

Amikor hazaértem (természetesen nem részegen, ilyenkor 1-2 sört megiszunk és kész) a feleségem kiverte a balhét, hogy az estét miért nem vele töltöttem, hogy nem vettem észre, hogy ezt a sörözést ő nem helyesli, miért hagytam egyedül. Elmondtam, hogy ez nem egy Karácsony este, egész nap együtt voltunk, ezért nincs lelkiismeretfurdalásom, hogy elmentem. Erre ő úgy rám vágta az ajtót, mint még soha, közben azt mondta „kur*ára szerencsés vagyok, hogy ilyen férjem van”. A szemei vérben forogtak, ennyire még nem láttam idegesnek. Azóta kibékültünk, megbeszéltünk sokmindent. De nagyon ilyesztő volt ez a megnyilvánulása, még nem láttam ilyennek. Normális ez, illetve most én egy rossz férj vagyok a fentiek alapján?

2011. aug. 22. 10:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én mint nő nem értem hogy a feleségek miért hiszik hogy a férjük gondolat olvasó. Ha nekem nem tetszik valami én elmondom, nem utalgatok, vagy utána lehordom, hanem kerek perec megmondom a bajom jó előre. Szegény férjem semmi utalást, célozgatást nem ért, csak ha megmondom mi van. Szerintem a férfiak és az emberek többsége ilyen. Most én hogy olvassam ki más fejéből a baját, ha nem mondja, ha szembe mosolyog és bólogat utána meg elhord mindennek, hogy én magamtól miért nem éreztem vagy jöttem rá, hogy neki nem tetszik.

Mond meg a feleségednek kedvesen, hogy sajnos nem vagy gondolatolvasó, ha valami nem tetszik neki mondja el és akkor tudsz azzal a nemtetszéssel véleménnyel számolni és nem utólag derül ki a baj.

2011. aug. 22. 13:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Hagyd rá, hosszú nap volt, ahogy írtad, nem ilyen a természete, csak kiborult. Lehet, hogy szimplán összejött minden, előfordul. Nehezebb nap végén (2 családot lezavarni nem semmi), előfordul, hogy elszakad a cérna. Valakin le kellett verni, te voltál kéznél, ennyi.
2011. aug. 23. 17:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Legalàbb a feleséged megengedheti magànak, hogy puffogjon stb. és te megteszed azt,hogy kikérd kivülàllók véleményét, hogy helyesen cselekedtél-e vagy milyen férfinak talàlnak.

Nekem puffogni sem lehet,véleményt sem nyilvànithatok, mert rögtön le leszek àllitva. Nincs olyan férjem,aki bemerné vàllalni, hogy feltegye a kérdést, hogy õ milyen férj?Vannak szerencsés nõk.

2011. nov. 12. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!