Mit gondoltok az Attila névről, ha fiúnk lesz?
"Túl sok az Attila. Nem tetszik, mert apám is Attila akit utálok."
ezt akár én is írhattam volna :)
Szerintem szép név és a becézése Atus az annyira jó:D
12L
tegnap 20:35 ha neked nem tetszik az Attila, helyes az Atilla is. Az is használatos magyar név, csak sokkal ritkább, hiszen az Attila "sokkal jobban néz ki".
Amúgy ezt h: az én apám is Attila, én utálom.. én is írhattam volna!
De amúgy ismerek kedves Attilákat is. :) Sztem eltekintve apámtól, szép, ősi magyar név! :)
Azért vannak rossz élményeitek az Attilákkal kapcsolatban, mert igen, sok van már belőlük. Viszont ez elég gyermeteg felfogás, hogy azért nem szimpi a név, mert számomra ellenszenves embereket juttat eszembe. Meg kell tanulni objektíven értékelni.
Nekem volt már több negatív élményem is olyan nevű emberekkel akik nevét boldogan adnám majd a gyermekeimnek... Durva lenne, ha azért nem adnám a lányomnak a Diána nevet, mert egyszer volt egy Diána nevű ismerősöm aki egy velejéig romlott, arrogáns bunkó nőszemély volt... Na bumm..
Amúgy pedig a kérdésre válaszolva, szerintem is az egyik legszebb fiú név az Attila, csak már tényleg sok van belőle. Ettől függetlenül, Annából és Liliből is rengeteg van mégis a játszótér harmadát így hívják... Szóval teljesen minden milyen tucat neve van, a lényeg, hogy szép legyen. Ennyi erővel ne üljetek jó kocsiba, mert rajtatok kívül több milla embernek ugyan olyana van és hát már elég avétos akkor...
az én férjem Attila és ha fiúnk lett volna, akkor az ő nevét kapta volna,
szóval igen szép név, de csak lehet azért tetszik annyira mert a férjemet is így hívják :) Atikám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!