Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha anya ok...

Mit csináljak ha anya ok nélkül ordibál velem napi szinten többször?

Figyelt kérdés

Ha már valamire nem úgy reagálok, ahogy neki tetszik, már rögtön fennhangon beszél velem. Amikor én teljesen nyugodt vagyok vele szemben, és egy ilyen helyzetben megkérdeztem tőle, hogy miért beszél velem fennhangon, amikor én igyekszem kedves lenni vele és nyugodt. Erre elkezd velem üvöltözni....

És amikor már sokadjára sírva kérem, hogy ne kiabáljon velem, akkor azt ordítja tovább, hogy ne higyjem azt, hogy meg fogja hatni, hogy én sírva erre kérem, mert ha neki van oka ordibálni velem, akkor ezek után is fog...

Nem tudom miért ilyen ingerült mindig, szerintem valami más dolog miatt, de mindig rajtam vezeti le.. :'(

Nagyon fáj. Már évek óta van ez, és 16 éves koromra az idegesség miatt elég komoly gyomorproblémáim vannak. Most is annyira fáj, hogy alig bírok itt ülni.

Nem tudom mit tegyek. Próbálom ezeket a helyzeteket szó nélkül tűrni és végighallgatni, mert ilyenkor akármit teszek/mondok az csak olaj a tűzre. De rettentően fáj, hogy anya így beszél velem, annak ellenére, hogy mindig igyekszem a kedvében járni. Főzök, takarítok, mosok, öcsémet 8 éve "nevelem", amikor ő dolgozik. És ez elég nagy idő volt egy-egy napból, főleg az elején, amikor 8-9 éves voltam...

Azt veszem észre, hogy idegileg elég labilis, de sajnos én is (tavaly volt egy idegösszeroppanásom), így nem tudom, hogy viszonyuljak hozzá.

Köszönöm, annak aki segít és végigolvasta a problémámat.

16L

2011. aug. 21. 01:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az lemaradt, hogy most már megértettem, hogy miért ilyen anyám. Csak hát ez nem kifogás.

Nálam úgy nyilvánult meg az otthoni dolog, hogy eltörtem a kezemet. (ez két éve volt) Akkor kapcsoltak otthon, hogy valami nem stimmel. De utána megint szépen be lett söpörve a szőnyeg alá. Én is mondhattam bármit anyámnak. Utóbbi időben kicsit többet voltam otthon, aztán rajtam is csattant a haragja. Úgyhogy megint nem megyek haza egy ideig.

Anyum védelmére, hogy ha komoly baj van egészségügyileg, akkor mindig számíthatok rá.

2011. aug. 24. 08:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Apád hol van? Nem az a baja, hogy ott marad veletek, és apátok hibája miatt titeket büntet?

Amúgy a terapeuta mint mondott?

Csak az anyád mélyben lapuló problémájának feloldása lesz megoldás.

Lehet hogy egyedül van. És társra vágyik ...

2011. aug. 24. 09:45
 13/13 anonim válasza:

Megint én vagyok! (noname)

Én is sokszor megindulnék,de nincs hova.:S vagyis lenne mert nekem minden rokonom a városunkban van,de nem akarok zavarni!

Hát,igen,ez nem kérdés,hogy megölelhet-e,mert szerintem az természetes,hogy valaki megölelheti a gyerekét... A legjobb ha türelemmel kivárod,hogy a meg tudj élni,aztán el tudj költözni onnan,de ne felejtkezz meg az öcsédről sem,mert szerintem ha ő annyi idős lesz,mint most te,akkor vele se fog másképp viselkedni!

2011. aug. 26. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!