Mit csinálnátok ha az anyátok megakarna verni? Úgy, hogy felnőtt emberek vagytok?
Figyelt kérdés
Kisebb vita után nekem esett, én hát megfogtam a kezét. Nem ütnék vissza, de azért megfogtam a kezét talán bele is karmoltam. De hát ütötte a fejemet ahol ért. Szerintetek ez normális viselkedés egy 26 éves lánnyal?Azt mondta ha mégegyszer hozzá szólok pofán bszlak. Oké vitáztunk, de háát egyből verekedni?2011. aug. 20. 15:04
1/29 anonim válasza:
Nem normális.
A helyedben a büdös életben a tájára sem mennék. Vegyen boxzsákot, ha ennyi felesleges energiája van.
2/29 anonim válasza:
Abba sem bírnám hagyni a röhögést.
3/29 Hailey13 válasza:
ha ott laknék akkor elköltöznék, amúgy meg amíg nem keres nem mennék hozzá.
de nem normális ez a viselkedés. nem rosszból mondom, de nincs valami baja?
4/29 anonim válasza:
Az én anyám is ilyen,de én még csak 17/L vagyok...te legalább eltudsz menni,de én?!
5/29 A kérdező kommentje:
Én is ahogy tudok pár hónapon belül elköltözök. Bár nem akarja engedni.
Amugy baja úgy nincs, egyszerűen ha ideges ha vitatkozunk egyből verekszik.
Engem ez a mai dolog nagyon elgondolkodtatott. Szídjon ahogy csak akar, de azért ilyen korban megütni ráadásul nem is olyan nagy dolgon kaptunk össze.
2011. aug. 20. 15:11
6/29 anonim válasza:
És mint veszekedtetek?Mert az sem mindegy.Mert ha a maradék párizsi elfogyasztásán vesztetek össze akkor elég gáz!
7/29 anonim válasza:
Elmenni jó messzire,ha nem vele élsz,akkor menj haza,és mondd meg neki,hogy ha nem változtat haladéktalanul a viselkedésén,soha az életben nem mész vissza hozzá.
8/29 anonim válasza:
Én azért az anyukádat is meghallgatnám, vajon miért érezte úgy, hogy meg kell vernie...
9/29 anonim válasza:
Szörnyű amikor egy anyának ez az első megoldása a dolgokra.
Egyszer az ilyennel ki kéne próbálni, hogy milyen amikor vissza nyal a fagyi!!!!
10/29 anonim válasza:
Tök mindegy mit mond az anyukája. Senkinek sincs joga megütni egy másik embert,főleg ha az a saját, felnőtt lánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!