Tényleg kuncsorognom kellene egy buliért anyukámnak?
Megkérdezte pár napja, hogy mit fogunk csinálni a barátommal augusztus 20.-án. Én meg válaszoltam neki, hogy hát, elmegyünk a HSKJVK nevű helyre.
Anyukám: És az milyen hely(ezt már félmérgesen)
Én: Egy diszkó
Anyukám: És ezt mikor akartad velem megbeszélni?
??????????????????????????????????????????
De most 5 nappal azelőtt nem elég tudnia arról a programról amit tényleg aznap találtam ki? Megkérdeztem, hogy most engedélyt kérjek? Azt modnta h ő a szülőm felelősséggel tartozik értem, nem igaz h ezt se vagyok képes elmondani neki, üvöltözött a nyílt utcán!!!!!
Egyébként a belépés erre a helyre ingyenes, azt a kis ásványvizet amit ott megiszok azt is apukám pénzéből mveszem(elváltak). Meg még azt is veszem(elváltak)Meg még azt is mondta, hogy a barátom(18 éves) neki is engedélyt kell krédnie a szüleitől csak ő egy nagy darab szar(anyumat idéztem!)hogy ne kelljen neki elmondani
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__csaladfa_..
Hogy belelássatok hogy milyen is.
De most tényleg modnjátok el kérlek ha nincs igazam. Jah és sohase járok el bulizni, évente max!! egyszer,nem iszok alkoholt, nem cigizek, jól és sokat tanulok. Egyébként 17 éves lány vagyok
utolsó vagyok
Elhiszem amit mondasz, de legközelebb mindenképpen így járj el, mert így nem szólhat rád semmit. Akármit csinál, maradj nyugodt, mondd el neki is azt, amit itt leírtál, hogy nem fogsz alkoholt inni, hogy csak szórakozni akarsz egy kicsit. Ha pedig valamiben úgy érzed, hogy nincs igaza, akkor is szépen udvariasan mondd meg neki, lehet, hogy idővel megbékél. Elolvastam a másik kiírásodat is, én ebből azt szűrtem le, hogy anyukád félt téged, igaz eléggé maradi módon. Éppen ezért fontos az, hogy minden problémát megbeszélj vele, oszd meg vele a gondolataidat, elveidet, mert ezzel be tudod bizonyítani, hogy te egy értelmes, okos lány vagy, és később sokkal jobban meg fog bízni benned :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!