Mennyire vártad el ezt a férjedtől?
Elvártad vagy nem, hogy amikor terhes voltál és mondjuk kevesebb helyre tudtál menni, akkor szolidarítson veled? Ki az aki teljes mértékben elvárta, ki az aki egyáltalán nem várta el és ki az aki csak részben?
Szeretnék tisztán látni?
Eszembe se jutott elvárni, de az is igaz, én nem éreztem úgy, hogy én magam kevesebb helyre tudnék menni. Mind a ketten utaztunk együtt és külön-külön is a terhességem alatt, és megvoltak a saját, illetve közös programjaink is. Őszintén szólva fel sem vetődött bennem a kérdés.
De ami a legfontosabb, ha bármi olyan történik, amitől kellemetlenül érzed Magad, most kell megvitatnod a férjeddel, mert ha most bezárva érzed Magad, ez a helyzet állandósulhat, sőt, sokat romolhat a baba születése után.
Rengeteget megy a párod.Én belehalnék.Nem irtál ki te már ezzel kapcsolatban kérdést?
Van egy rossz hirem. Ha most azt hiszed sokat megy el,és te sokat vagy egyedül a terhesség miatt,szólok hogy ez csak rosszabb lesz! Ha meglesz a baba sokkal hoszzabb ideig sokkal kötöttebb leszel,mint most hogy a pocakban van.
Hát nem tudom! Én elvárnám,hogy ha már buli hátán buli van, meg kirándulgatások, akkor szervezzen olyan programot is, ami kettőnkről szól, ami nekem is jó. És lehetőleg ne kettőt egész nyáron.
De nem is érdekel. Én vállaltam a gyereket szerinte.
Nyilván ő úgy gondolja,hogy akkor én üljek otthon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!