Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves hölgyek! Számotokra...

Kedves hölgyek! Számotokra mitől férfi egy férfi?

Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 11:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

11:3-as vagyok ismét.

De konkrétumokat is tudok írni.

Attól kellemes a férfi társasága, ha eredendően szereti a nőket. Nemcsak, mint nőt, hanem, mint szeretnivaló lényt.

Nyilván hosszútávon az sem teljesen mellékes, hogy a hagyományos férfiszerepeket magáénak tudja az illető. Pl. az otthoni nehezebb fizikai munkák bevállalása. Az ágyban se kényelmesedjen el idővel, nem árt a figyelem, kreativitás, és valljuk be, időnként a "vadállat".

Az sem baj, ha van igénye arra, hogy ő legyen a családfenntartó. Nem kell görcsösen, mert ez nem mindig sikerül ebben a világban, de ne legyen lusta, s szeressen dolgozni.

Nem baj, ha felvállalja érzelmeit. Nem kell női munkákat végeznie, pl. főzni, takarítani (persze, ha külön örömet okoz ez számára, az sem baj, hát tegye.).

Én magam részéről szeretek felnézni a férfira. Lehetőleg legyen bizonyos dolgokban okosabb, esetleg tanultabb nálam. De ha nem is tanultabb, akkor is minimum egy bölcs gondolkodású valaki az ideális, akitől érdemes tanulni. Ugyanakkor ne legyen pökhendi, legyen igénye neki is tovább fejlődni. Bár azt hiszem ez alapja a bölcs gondolkodásnak is.

Legyen tisztelettel az emberek iránt (aki megérdemli), legyenek férfi barátai, persze lehet női is. De férfi barát/haver azért szükséges.

Most ennyi jutott eszembe.

Kíváncsi vagyok én is a többi válaszra. :-D

2011. aug. 17. 11:26
 12/21 anonim ***** válasza:

Vannak céljai, véleménye, ki tud állni az igazáért, és másokért is. Gyengéd és kedves tud lenni. Tisztel másokat.

Falramászom az olyan férfiaktól, akiknél nekem kell döntenem, nekem kell megmondanom mit csináljunk és hogyan, vagy épp nem veszi figyelembe a véleményemet...szerintem egy férfi attól férfi, amitől ember egy ember...a barátságaimban szívesen vagyok én a domináns fél, de egy kapcsolatban inkább felelnék mega női szerepnek, és lennék a passzívabb.

2011. aug. 17. 12:25
 13/21 anonim ***** válasza:

Egyébként milyen jók voltak az eddigiek:) Kiszórtam pár kezet.

Elég sokan írták, hogy "legyenek céljai". Úgy látszik ebben sokan megegyeznek.

És nem hiszem, hogy sok kívánalomnak lennének kitéve(mielőtt valaki idetéved, és elkezdi hangoztatni, hogy mennyire sokat akarunk), csak a nők jobban körül tudják és merik írni mi a férfias, mint a férfiak, hogy mi a nőies:)

2011. aug. 17. 12:30
 14/21 anonim ***** válasza:

Attól, hogy önálló.

Van saját véleménye, világlépe, és ezért ki is áll.

A nyafka, szerencsétlen, picsogó férfi számomra nem férfi.

2011. aug. 17. 12:41
 15/21 anonim ***** válasza:
az első válaszban benne van minden, szerintem. a többi már egyénfüggő, kinek mire van szüksége, de az a fontos, hogy minden pillanatban, még ha éppen sz@rul is érzem magam, NŐ vagyok mellette.
2011. aug. 17. 12:57
 16/21 anonim válasza:

11:17 telcsi? neked ez b*zis? Akk te egy nagy túlkomolyodott csaj lehetsz akivel krvára nem lehet hülyéskedni se!!!

Még a szupit megértem na de telcsi vagy teló? :D és? azért ez nem b*zis kb inkább olyan gyereknyelvezetű már nemazért de pl haverokkal mi is szoktuk mondani pl fegyó a fegyverre! :D az sem b*zis de mind1

srry /OFF

2011. aug. 17. 13:18
 17/21 anonim ***** válasza:

inkább csak gyerekes;) azért megnézném, hogy egy harmincas férfi mikor mondja azt, hogy "majd megcsörizlek" vagy "otthon hagytam a telómat"

a te korodban még oké

2011. aug. 17. 13:51
 18/21 anonim ***** válasza:
61%

" telcsi? neked ez b*zis? "

Nem én voltam az a válaszadó aki írta, de nekem is b.zis. Teló hagyján, de ne telcsizzen a drága, mert szülinapjára kap hozzá egy rószaszín bolyhos kis retikült, hogy abban tarthassa a cuki telcsikéjét.

2011. aug. 17. 13:53
 19/21 anonim ***** válasza:
55%

Az alapvető válasz arra, hogy nőnek érzem magam mellette :).

Egyébként meg: bátor (szval érzem, hogy megvédene, ha baj van, vagy legalábbis megpróbálna, ez nekem bőven elég :D), magabiztos, gyakorlatias (mondjuk az nálam nem hátrány, ha közben érzékeny és művészi is egy kicsit :P), nagyvonalú (félreértés ne essék, nem egy pénzéhes r.banc vagyok, de ne legyen önző), elegáns, figyelmes, humoros, laza és komoly is egyben (és tudja, mikor legyen ez, mikor az :P), van véleménye a dolgokról, képes megvédi magát/az álláspontját/az érdekeit...

külsőre... ne legyen túl vékony/nyüzüge és én speciel nem szeretem, ha egy pasi mindenütt csupasz, sőt...

2011. aug. 17. 14:08
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát ha az én 25 éves barátom mondaná hogy telcsi, lehet hogy a születésnapjára kapna hozzá ilyen rózsaszín telefonékszert is meg rózsaszín laptopot ha mást nem! :D Nekem egy férfi attól férfi hogy igenis kiáll értem nem adja fel a saját álmait, és mindent elér amit eltervez, és nőnek érzem magam mellette!
2011. aug. 17. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!