Lehet még ennél rosszabb egy feleségnek/anyukának?
Ugyanmár! Ha SZERETEK valakit igazán, akkor nem érdekel, hogy plusz 1 vagy 8 kiló van rajta, nem az számít. Nyilván jó lefogyni, mert az az egészséges, de itt most arról van szó, hogy a férj kiszeretett a feleségből, mert más volt a teste szülés előtt. Ez nem szeretet! Max. valamikor szerelmes (testi vágy) volt és ennyi, az elmúlik előbb utóbb.
Ha majd úgy gondolod és már nem szoptatsz, akkor persze lefogyhatsz, de attól még kiderült, hogy a férjedre nem számíthatsz. Én eleve kerülöm az ilyen embereket, mert ezt gyenge jellemnek, gerinstelenségnek, stb. hívják. Vagy csak kifogás, mert nem kell neki a családi élet vagy van valakije, stb.
Én nem tudok, mit tanácsolni, mert ott a baba! Ebben a helyzetben neked kell dönteni.
Mivel még csak fél éves a baba, teljesen természetes, hogy van súlyfelesleged, főleg, ha szoptatsz. Nekem nem volt pluszkilóm, de elég lottyadt voltam, egy év kellett, mire normálisan visszament a hasam és újra emberi formám lett.
6 év után ez nagy bunkóság volt tőle!!
Nem vagyok a téma szakértője, de úgy tudom, hogy alsóhangon 1 év kell a női test regenerálódásához szülés után, és ez csak nőhet a szoptatási időszak hosszának függvényében.
Másodszor pedig nem kritizálnia kellene, hanem segítenie MAJD a diétában (pl. egye ugyanazt a sz@rt, mint te, vigyázzon a babára, míg tornázol, menjen el veled futni stb.).
Ezek után nyilvánvaló, hogy a(z) (ex)férjed egy b@rom.
Mit tegyél? Keress egy normális pasit, aki támogat és nehéz időkben melléd áll, ahelyett, hogy ő is b@szogat.
22/F
Hát rajtam pont 10 kiló maradt a fiam után...méghozzá úgy, hogy 4 hónaposan elhagyta a szopit, nekiálltam egy 3hónapos diétának, és csak 5!!!kg ment le. Szerintem azért, mert fél év alatt nem rendeződik vissza a női test sem fizikálisan, sem hormonálisan.
Egyébként a férjem nem jött ilyen hülyeséggel, egy szülés után teljesen természetes szerintem, hogy sem ő, sem én nem ugyanazok vagyunk, mint a kapcsolatunk elején, sem testileg, sem lelkileg.
És még: a férjemet annyira 'zavarta' a súlyfeleslegem, hogy a fiam 11 hónapos korában ismét teherbe estem...
19 elég baj:((( az ilyenek bezzeg boldogok mint te:(
Kérdező, hozz össze a férjeddel, ritka az egészséges Férfi! :((
Mint a mellékelt ábra is mutatja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!