Lehet szingli pasiként érvényesülni az életben?
Korai még 18 évesen ilyesmin gondolkoznod. Egyedül megélni a mai világban nem egyszerű, de azért nem is kivitelezhetetlen.
A baj inkább az, hogy a szinglik az élet legcsodálatosabb dolgáról, a családról maradnak le.
18 éves koromig én is azt hittem, hogy sosem lesz párkapcsolatom. Aztán pár hónapon belül minden megváltozott.
Ne döntsd még el a kérdést szerintem!
Szia!
Nyugi, semmi okod pánikolni!:) Azt mondom, ha már 40 vagy(bár még szerintem nekik sincs késő), de még csak 18(!!!) előtted az egész élet:):):)
Ha nem jönnek össze a dolgok az sok mindentől lehet. Persze nagyon jó párkapcsolatban élni, de nem ettől függetlenül lehet érvényesülni is. Sőt talán még jobban mint akik családban élnek. A legtöbb karrierista szingli.
Fel a fejjel és csajozz be!:)
-Tündérlány(17)-
Én egy 23 éves fiú vagyok és jó ideje szingli.
Bár én már vágynék egy párkapcsolatra,de mostanában nem sikerül.Majd sikerül egyszer ismét,vagy nem.Nem szabad csüggedni ilyeneken az a lényeg.
Tudod mit?
Legyen ez a legrosszabb forgatókönyved. Hiszen tudod hogy egyedül is el lennél, nemde :) ? Ennél csak jobb történhet, nem igaz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!