Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes elmondanom a családomn...

Érdemes elmondanom a családomnak, hogy biszexuális vagyok? Nektek hogy sikerült színt vallani az ismerősök körében?

Figyelt kérdés

Lassan 20 vagyok, azt hiszem ez már végleges ez a biszex dolog.

Igazából nem értek egyet azzal, hogy nem tartozik másra és magánügy, mert sokszor muszáj elmondani embereknek és muszáj vagyok nekik magyarázkodni...

Már annyira elegem van, szüleim állandóan azzal nyaggatnak, hogy mikor lesz már komoly kapcsolatom és mikor lesz házasság stb. Pedig lehet nekem nem is lesz... sőt 90%, hogy nem lesz. De nem értik meg és szinte napi szinten merül fel a téma és elég nehéz nyugodtan kezelnem a helyzetet.

Titkolóznom kell a családom, ismerőseim előtt. Különben nem túl jó a kapcsolatunk, apám tuti ki is dobna a házból és rám lenne kiabálva ez is mindig. De ez meg olyan semmilyen helyzet. Azt akarom, hogy tudják az emberek és értsék már meg és ne kérdezzenek ezek után hülyeségeket. Belefáradtam már egy kicsit... És nem tudom megérteni miért nem csókolhatom meg a kedvesemet bárhol, ha nekem ahhoz van kedvem!

És minden nap legalább 3 ember akar tőlem valamit és kérdezi meg, hogy van-e valakim. Természetesen ezek a tipikus "van pasid?" "van csajod?" kérdések, amire nem hazudhatsz igent, azért, hogy ne találjanak furcsának az emberek. Ha pedig nemet mondasz azt hiszik szabad vagy.

Ha pedig annyit mondasz, igen van valakim akkor is direkt kérdezgetnek még és ki kell mondanod, hogy mi a helyzet.

Aztán "úristen tényleg???? jajjj nem mondod? nahát!" nahát bizony...

Ahh mindegy.

Szóval érdemesebb elmondani végre a szülőknek és a rokonoknak, hogy már senki előtt ne kelljen titkolóznom vagy inkább tűrjem el ezt a pár dolgot és maradjak csendben?

Nektek mi a véleményetek?

Ti elmondtátok, hogy biszexuálisok, melegek vagytok?

Hogy fogadták? Hogyan kellene ezt tálalni?

Köszönöm a válaszokat, hozzászólásokat.

2009. ápr. 12. 02:15
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én is csak a barátaimnak mondtam el sőt közülük is csak egy-kettőnek,nem nagyon érdekel más mit mond igy gyakran felválalom :-)
2013. máj. 8. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!