Anyámnak titkos kapcsolata van. Ti mit csinálnátok?
Amit én tennék,azzal nem szoktam népszerű lenni.Beszélnék a feleséggel,joga van tudni,hogy mit művel a drágalátos férje.Hasonló esetben valószínű te is tudni akarnád,ha folyamatosan megaláznak,és az arcodba hazudnak.
Az én értékrendem a tiedhez hasonló,nem tudnék falazni,még a saját anyámnak sem.
szerintem ez a saját magánügye, törődj a saját dolgoddal
egyébként pedig gondolj arra, hogy anyádnak ez jó, akkor neked miért nem?
gondolj arra, hogyha az anyád szeretője nem anyádat kurná, keresne mást, mivel a férfi kapcsolata már rég rossz.
"szerintem ez a saját magánügye, törődj a saját dolgoddal "
Sajnos az ÉN dolgom az, hogy igazat mondok-e vagy sem, titkolozok-e vagy sem... és jelen helayzetben nem mondhatok igazat... Az en maganugyem a legkemenyebben, hogy mi tortenik a csaladomban...
mond el a csajnak:S
igen,lehet hogy ezért vállalnod kell egy vitát anyuddal,de az a nő egy hazug életben él!szerencsétlent csalja a férje már vagy 13 éve.Max szerintem az történik,hogy elválnak.és a feleség is kereshet végre valakit magának,és a pasi is felvállalhatja a kapcsolatot anyukáddal...és különben is,anyukád nem kötelezhet arra,hogy te hazudozz,és fedezd őket...
kérdezd meg anyudat h ilyen életre vágyik-e, szembesíts vele!
ez megalázó anyukád számára, szerintem,legalább is én annak élném meg
" A nők java része riba*c!
Mit kell ezen ragozni??"
A pasik java része meg himringyó. Most mit kell ezen ragozni. A kérdező anyja nem kefélheti meg saját magát! Kell hozzá az a félrelépő férjecske is. És a kérdező anyja nem él házasságban! A pasi a nagyobb himringyó szerintem.
Bocs az OFF-ért, de ez a válasz ezt hozta ki belőlem.
Kérdező, amúgy szerintem semmi közöd hozzá. Ha anyukádnak ez jön be, hát had örüljön akkor. Nem tudhatod, hogy a pasinak mi van otthon. Mikor anyósom már haldoklott, apósom is félrement. És bár anyósom betegségét nem tudta csak a szűk család, mi megértettük a dolgot, mikor később kiderült. Javaslom, hogy ne szólj bele. Persze édesanyádnak elmondhatod a magánvéleményed, de alapvetően úgysem tudsz mi csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!