Hova menjek a fiammal?
A feleségem és a legjobb barátnője szeretnének elmenni valahová ketten pár napra csak úgy szórakozni. Ahhoz nekem is ki kell venni pár nap szabit mert a gyerek biztos unná ha minden nap jönni kéne velem dolgozni. Úgyhogy arra gondoltam hogy mi is mehetnénk valamerre mondjuk délelőtt vagy délután. Amúgy 4 éves lesz.
30/F
azon a környéken egy csomó minden van. Mehetsz vele a fürdőbe, a diósgyőri várba (nincsenek véletlenül valami várjátékok?), vadasparkba (vagy állatkert... nem tudom mi az, ott Lillafüred felé), kirándulni a Bükkbe, átviheted Szilvásváradra... mondjuk Lillafüredre csónakázni még fiatal, de azon a környéken meg vannak barlangok, amik érdekesek lehetnek a számára.
Én imádom azt a környéket! Annyi mindent lehet csinálni!
Hogy te milyen rendes egy pasi vagy! :)
Szerintem vegyél ki szabit és menjetek el kempingezni vagy csináljatok valami pasis dolgot. (nem sztriptízbárra gondolok:) ) Peca, valami rally bajnokság, közös biciklizés, ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!