Tanácsot kérnék ilyen helyzetben, ha van egyáltalán?
Boldog szuletesnapot! Jotanacskent csak ezt tudom irni:
Nem az szamit honnan jottel hanem az szamit hova tartasz!!! Ugyhogy fel a fejjel a jovo elotted all.
szia!
Nagyon Sok Boldog Szülinapot kívánok Neked :)
Először is.A lehető legjobb amit tehetsz,hogy valóban kimész külföldre,és kiköltözöl,vagy legalábbis elköltözöl a szüleidtől.Mások tapasztalata alapján külföldön több a lehetőség,az emberek nyitottabbak(bár attól függ hova mész,gondolom nem Afganisztánba vagy Líbiába!).
Én is elköltöztem a szüleimtől,a mai napig vágyom az igazi jófej gondoskodó anyukára,de sosem kaptam meg és már nem is fogom.Ezen valamilyen szinten túltettem magam,sokat segített ebben a távolság.Bár ha ritkán találkozunk a gyomrom görcsben van és rosszul vagyok egy telefonbeszélgetéstől is!
Ezek amik benned vannak a szülőkkel kapcsolatban nem fognak eltűnni,de jobban lehetsz az biztos. Mivel tisztában vagy az ő hibájukkal,ezért annyit tudsz tenni,hogy neked ha lesz családod,feleséged és gyermeked,akkor nem követed el azokat a hibákat,amiket ők elkövettek ellened!
Hajrá és valósítsd meg külföldön az álmaid!(én is erre készülök nemsokára!) :))))
Isten éltessen!
Szerintem mindent fel lehet dolgozni, csak akarni kell. Kell... :)
Nem tudom milyen végzettséged van, ezt nem írtad, de tanulni mindig lehet..;) Legfeljebb csak magadtól vagy hobbiból elvégezni valamit.. vagy gyűjteni valamire.. mindig kicsiben kitűzni egy célt és haladni afelé...
A külföld jó uticél, a levegőváltozás jót fog tenni! A keserűséget pedig hagyd a csudába! Külföldön csudajó lesz minden, meglátod! :) Főleg, ha Anglia, tesóm is ott van,ott sokkal vidámabbak az emberek..
Ott majd megismersz új embereket, új barátaid lesznek stb. Nem tudom egyedül mész-e, de sok kitartás kell a munkakeresésnél majd. ;)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!