Szereted az életed? Többi lent
Azt a valóságot amiben élsz ?
azok az emberek vesznek körül akiket szeretnéd h körülvegyenek ?
azt csinálod amit szeretsz ?
úgy élsz ahogy akartál ?
béke van benned ?
ha nem mit teszel ,vagy tennél h közelebb juss, vagy akár ki tudj szakadni a jelen valóságodból ?
"Azt a valóságot amiben élsz ? "
Nem. Nagyjából elégedett vagyok vele, de nem szeretem.
"azok az emberek vesznek körül akiket szeretnéd h körülvegyenek ? "
Igen.
"azt csinálod amit szeretsz ?"
Szabadidő terén általában igen, munka terén nem.
"úgy élsz ahogy akartál ?"
Nagyjából.
"béke van benned ?"
Nincs.
"ha nem mit teszel ,vagy tennél h közelebb juss, vagy akár ki tudj szakadni a jelen valóságodból ?"
Nem teszek semmit, és nem tudom, mit tegyek. A legnagyobb problémáim betegségekkel kapcsolatosak, szeretteimnél, magamnál is. Akinek egészsége van, annak mindene van. Nekünk szinte mindenünk lenne, csak egészségünk nincs.
1. Igen. :-)
2. Hát, vannak olyan ismerőseim, akikkel csak pár havonta találkozom, jobb lenne többször is, de ezen kívül igen.
3. Kis hiányossággal, igen! :-)
4. Majdnem, de inkább igen. :-)
5. Teljes mértékben.
1. nem tudom pontosan, mire gondoltál, de ha arra, amire én, akkor nagyon nem érzem jól benne magam, és nem is szeretem.
2. Többségében igen, vagy a párom, vagy a családom, vagy a munkatársaim, de szerencsére velük is jól kijövök.
3. Most igen, nem egy állom munka, de viszont jól fizet, jó a munkaidő, jó a környezet és nem is megerőltető.
4. Nem úgy élek, mert albérletben lakok, és nem tudom, mikor lesz pénzünk saját lakásra.
5. úgy érzem, béke van bennem, de a temperamentumom nem mindig ezt mutatja.
Ez egy jó kérdés :)
1., Igen, tökéletesen! Úgy érzem, most kezdek "révbe érni".
2., Igen- a barátok tekintetében. Nem mindenkit- a családomból.
3., Tanulok és gyűlölöm, de mivel még kiskorú vagyok és nincs más választásom, megpróbálom a legjobbat nyújtani. Ha már kell, csináld jól, nem?
4., Igen, pontosan.
5., Ha nem is mindig a barátaim megbékítenek.
6., Visszatérve a családra illetve azokra az illetőkre akik nem kedvelnek, nos megszakítottam velük a kapcsolatot.
Amúgy ez a kérdéssor teljesen olyan, mintha a Fűrészből a Jigsaw állította volna össze :)
akkor ezek szerint v zseniális horroríró lennék ,avagy ?? valami elveszett tehetség,kissé elfuserált filozófus :):)
Amúgy mindig is foglalkoztattak az élet lényegibb részletei -és ez néha okoz bennem elég kuszaságot :D
..ez a mondat tetszik ,örülök h helyet kapott : Ha már kell, csináld jól, nem?
igaz ! máris egy gordiuszi csomóval kevesebb a gondolataim szövevényes rendszerében !
köszi a válaszokat mindenkitől!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!