Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » TÁVKAPCSOLAT?! Négy és fél év...

TÁVKAPCSOLAT?! Négy és fél év együtt élés után, a párom kiment Manchester-be dolgozni. (Anglia) többit lent.

Figyelt kérdés
Már most nagyon hiányzik,pedig csak tegnap repült ki.nem tudom,hogy mi lesz később.csak azt tudjuk,hogy nagyon szeretjük egymást.fél év után fogunk találkozni,addig maradnak az emailek,képek,videók küldözgetések,ill.az élménybeszámolók.(az igazság az,hogy nincs munkám anyummal élek (mivel egyedül már nem tudom fenntartani az albit.)3 húgommal együtt.És le szeretnék fogyni.Mivel a kapcsolatunk elején 54 kiló voltam,ma meg hát tudom kövér vagyok nem kell említeni, 84 kiló vagyok.)Ha minden igaz lesz állásom,akkor meg tudom venni a fitness bérletet,stb.Addigra le szeretnék fogyni.jó ötlet-e és kibírható egyáltalán?Ha találkozunk akkor is csak egy hetet leszünk együtt.aztán megint hónapok fognak jönni,és én is kimehetek dolgozni vele.(persze közben ö is jön le de nem sűrűn, mert ki szeretne fizetni a diákhitelét.)ha van valami kérdés, vagy pontosítsak valamit,akkor szívesen megteszem csak olyan szomorú vagyok :(
2011. aug. 7. 11:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ennyi idő után szerintem kibírható, főleg, ha továbbra is együtt tervezitek a jövőt. Gondolom a párod sem az a fajta, aki "egy kis" távolságtól máris máshová rohan. :)

Foglald le magad, míg nem találsz munkát. Ha úgyis fogyni szeretnél, amihez előre is sok sikert és kitartást, akkor pl járj el biciklizni és/vagy futni. Az leköt, és hasznos is. :) Vagy vannak jó kis tornás videók, amit ugyan sokan utálnak, mégis olcsó megoldás, ha otthon szeretnél mozogni valamit ingyen. :)

Ha ezzel a kettővel le tudod foglalni magad, akkor gyorsan elrepül az a fél év, és utána az az idő is, amikor talán már együtt is élhettek ketten külföldön. :)

2011. aug. 7. 12:41
 12/19 anonim ***** válasza:

Kénytelen leszel kibírni, mivel más lehetőséged nincs, bár kétségtelen, hogy nem lesz könnyű. De nyilván előre megtervezte a kiutazását, tehát nem "derült égből lórúgásként" ért. De attól persze még tudom, hogy nagyon nehéz neked, és szomorú vagy:-((

A fogyás jó ötlet, emellett javaslom a nyelvtanulást is. Főleg, ha komolyan gondolod, hogy szeretnél a párod után menni. Nem tudom mi a szakmád, vagy mi volt a korábbi munkád? A neten elég sok olyan fórum van, ahol már kint élő magyarokkal lehet beszélgetni. Van ilyen oldala az Angliában élőknek is. Lehet, hogy érdemes lenne ott is érdeklődni, hogy a te szakmáddal mire számíthatsz? Gondolom a párod is segítségedre lesz abban, hogy állást találj (majd), de azért te magad is sokat tehetsz ezért. Ha egy kis szerencséd van, nem is biztos, hogy egy évet, vagy hónapokat kellene várnod a megfelelő alkalomra.

A fogyózáshoz sok sikert! Nem tudom nézed-e, vagy láttad-e már az MusicTV sorozatát. Az a címe, hogy "Valamikor kövér voltam.". Igaz, hogy minden alkalommal elmondják, ebbe a fogyókúrás módszerbe, csak szakember irányításával fogjon bele bárki. De ötleteket vehetsz onnan is, hogy önfegyelemmel, és egy jó trénerrel, mire képes valaki 3 hónap alatt.

2011. aug. 7. 12:59
 13/19 anonim ***** válasza:

Szerintem kibírható, de az első 2 hét a legnehezebb. Mi egy hónapot voltunk eddig külön 2 éve, nagyon rossz volt, de túléltük.

A fogyás nagyon jó ötlet. Az már mindegy, hogy mennyi idő alatt szerezted, és hogy nem kellett volna, az a lényeg, hogy most le akarsz fogyni!

Szülés után rajtam is sok maradt. A fogyáshoz tudom ajánlani a hal fogyasztását. Húsleves, zöldségköret+ hal (natúr, csak sózva). Vegyél kevesebb kalóriás kenyeret, vajat, felvágottat, tejet, joghurtot. Ha tudsz mellette mozogni, akkor gyorsabban is megvan. Ha szerencsés vagy, heti egy kilót is fogyhatsz. Mindenképpen jó meglepetés lenne:D

Megkérdezhetem, hogy pontosan hova megy ki a párod? Manchester környéki magyarok vagyunk mi is:D

Most megint mi is távol leszünk egymástól egy darabig. Hétfőn megy vissza Angliába a párom, én még maradok Magyarországon, jogsit akarom megszerezni. Ha minden jól megy, akkor 2 hónap múlva már mehetek is haza utána:D

A kitűzött cél lebegjen előtted mindig.

A napokat pedig ne így számold:

Még 135 nap van hátra:((((

Hanem így:

Már csak 135 nap van hátra!!!:DDD

Szóval pozitívan!

A munkához és a fogyáshoz is a legpozitívabban állj hozzá!

Mond azt magadnak:

Le fogok fogyni, mert le akarok fogyni! Lesz munkám, mert nem történhet máshogy!

Ez a hozzáállás IS segített nekem és páromnak 4 évvel ez előtt, mikor kiköltöztünk Angliába, és azóta is sikeresen alkalmazom.

Van egy egy éves kislányunk, nem hagyhatom cserben, muszáj sietnem vissza Angliába, hogy ne kelljen neki sokáig nélkülöznie az apukáját!

Pozitív gondolkodás!

2011. aug. 7. 13:32
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok támogatást!!!igen megpróbálom lefoglalni magam.pl:lefogyok,dolgozok,olvasok...stb.igen én is ki fogok menni utána csak kb egy év múlva amikor ki lesz fizetve a diákhitel.óóó engem a párom nagyon elkényeztetett ezért híztam oly sokat.és a meglepő az,hogy még mindig mellettem van a párom.ő nem olyan stílus,hogy ilyeneket megtegyen de ki tudja.mondta is nekem mindent a szemnek semmit a kéznek.még nincs gyerekünk.semmibe nem szeretnénk gyereket.köszönöm még egyszer.csak reménykedni tudok.
2011. aug. 7. 15:08
 15/19 A kérdező kommentje:
ja igen Liverpoolban van. :)
2011. aug. 7. 15:09
 16/19 anonim ***** válasza:
szia.hát nem könnyű.én is ebbe vagyok csak mi kinn élünk külföldön 1,5 éve és most a párom haza ment ma és jövő hét szombaton már jön is vissza.de én már kiakadtam rá,hogy nem is hivott fel skype-on.már beszélt mindenkivel csak velem nem.(apjával,tesojával)
2011. aug. 7. 17:47
 17/19 anonim ***** válasza:

17:47.. hogy te mennyire önző vagy :D

kint éltek ketten, erre felhívja a családját mielőtt veled beszélne, te meg ezen kiakadsz? megértem én, hogy hiányzik, no de azért csak beszélhet már az apjával, tesójával.. :D

(bocs az offért)

2011. aug. 7. 18:01
 18/19 anonim ***** válasza:
igen.de ő velük is skype-on beszélt akkor engem már nem tudott volna felhivni??na mindegy....tudom,h hülyeség meg én vok ilyen hülye,de erre keresem most is a megoldást,hogy hogy tudnám másképp csinálni a dolgokat.
2011. aug. 7. 18:04
 19/19 A kérdező kommentje:
hát még én, amikor egy hetet voltunk külön a páromtól én is kiakadtam néhány dolgokon.de mára megbántam mert vannak hosszabb idők amikor nem találkozik a másik féllel. :)
2011. aug. 7. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!