Összetört a szívem, a volt barátom már másik lánnyal jár, a gondolatától is sírni kezdek, hogy felejtsem el?
Figyelt kérdés
3 hónapja mentünk szét, azt hiszem 1 hónapja vannak együtt. Az mindegy most, hogy miért mentünk szét, ő szakított velem. Nagyon fáj még mindig, és a gondolatától hogy mit csinálnak most együtt, elsírom magam :(
Úgy gondolom nem volt velem fer amikor elhagyott, és bánt hogy ő boldog..
21/L
2011. aug. 6. 21:52
11/14 anonim válasza:
Írj nekem privátot, ln megvígasztalnálak!
12/14 A kérdező kommentje:
Töröltem mindenhonnan már. Reggel ahogy felkelek ő az első gondolatom hogy mi lehet vele :/
2011. aug. 7. 11:06
13/14 anonim válasza:
Egy cipőben járunk, sajnos tanácsot nem nagyon tudok adni, de szorítok, hogy hamar túllépj rajta!
14/14 anonim válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok, mi 2 év után mentünk szét 2 hete. Tudom, milyen rossz lehet most neked, de annyit tehetsz, hogy megpróbálod magadban lezárni a dolgot és elindulni egyedül, mert nyilván vannak feladataid. Nem ő már szabad azzal foglalkoznod, hogy az exed miket csinál, ő már külön utakon jár. Mellesleg elég komolytalan volt részéről az ügy, ha 2 hónappal már más csajjal van együtt. Nekem még akkor is egy év kellett, hogy új kapcsolatba kezdjek, amikor az első kapcsolatomból léptem ki, mert már nem éreztem úgy, ahogy kéne. Vagyis elég érzelemszegény az exed, ne haragudj, ilyen után vágyakozni meg nem éri meg. Valószínűleg nem jelentett neki sokat a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!