Szülők, hogy reagálnátok le, ha összejönnék ezzel a fiúval?
Apának volt 1 legjobb barátja, a családjukkal is nagyon jóban voltunk. Sajnos a pár elhunyt autóbalesetben, a fiuk pedig nem akart otthon élni tovább, ráadásul nem ő örökölte a házat, haszonélvezeti joga sem volt, de ez most végül is lényegtelen.
A bátyám már nem lakik velünk, tehát volt 1 üres szobánk. Úgy gondoltuk, lakhatna nálunk ez a fiú.
Nagyon jóba lettem vele, ő a lelki társam, legjobb barátom.. És úgy tűnik, hogy kezd kicsit több is lenne a dologban...
Tegnap este amikor filmeztünk az ágyamban, megcsókolt. Előtte még sose tettünk ilyet... Bár mindennapos program nálunk az esti tévézés együtt:) Szeretethiányosak vagyunk, így van, hogy összebújva alszunk... Ilyenkor nincsenek rémálmaim sem..
Szóval már egy ideje kicsit másképp viselkedik velem. Figyel minden szavamra, a reggelit ágyba hozza, éjjel is néha bejön a szobámba, hogy betakarjon és adjon jóéjt-puszit, amikor dolgozik mindig ír sms-t.. És a legszembetűnőbb, hogy a hétvégéit is inkább itthon tölti, hogy velem lehessen. Pedig nagyon sok felé mehetne, rengeteg barátja van.
A baj ott kezdődik, hogy ez a srác 23 éves. Nekem ez elég sok korkülönbségnek tűnik, sose volt még 20 évnél öregebb barátom...
Mit gondoltok erről? Mit csináljak?
16/L
Én 18 évesen jöttem össze egy 25 éves fiúval, aki úgy esett, hogy 6 éve a férjem és van egy 4 éves kislányunk! :)
Nagyon, nagyon boldogok vagyunk együtt! :))
A korkülönbségen ne is gondolkodj, hiszen a szerelem nincs korhoz kötve! :)
A szüleid szerintem hamar el fogják fogadni a kapcsolatot, hiszen a kislányuk boldog! Attól is függ persze, hogy mennyire óvnak mindentől, de szerintem rendben lesz! :)
Azért gondoljátok át még a dolgot párszor, hogy biztosak legyetek érzéseitekben!
Remélem mind a ketten nagyon boldogok lesztek akár együtt, akár külön-külön! Drukkolok nektek!
Fighting!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!