Mit tegyek? Ezután mi jön még?
A történet annyi,hogy van egy fogadott papám(Apa bartánőjének az apukája)akinél most sok időt töltöttem a nyáron,természetesen apuék is itt vannak.
A lényeg hogy ma este filmet néztünk,de elaludtam,így mellette feküdtem.
Egy idő után éreztem,hogy a nemi szerve ami hozzáért a kezemhez fekvésnél(nem értem hogy) az elkezdett nedves lenni.Aztán felhúzta a derekamnál a polót és elkezdett simogatni,amit amúgyis szokott,de ez most más volt.
Én visszarántottam a polót,de ő ezzel a mondattal megint felhúzta hogy: jajj ne izélj már..
Aztán..elkezdett közelebb húzni magához,és ráélvezett a kezemre,amit szerintem ő maga nem igazán vett észre.
Szerintem ez nem normális dolog,hogy akit az unokájának tart,ahhoz így áll.
Most nagyot csalódtam,rettenetesen ideges vagyok.Nem tudom hogy ez után mi jön.Azt hiszem benne bíztam meg a legjobban.Most rettegek tőle.
Szerintem ez az egész nem normális.Rohadtul nem az.Mit tegyek? Nagyon felkavart az egész..:'(
Mi az hogy maskor is csinalt mar ilyet, "de nem igy"?
Miert fekszel mellette? Hany eves vagy?
Nem, ez nem normalis, hanem beteges, moraltalan. Mindenkeppen szolnod kell egy felnotnek, apadnak es a beteg f.sz lanyanak, anyukadnak is. Ne hagyd ez az allat el csessze az eletedet. Ki tudja, meg hany fiatal lannyal csinalja ezt?
Szerintem is a legjobb, amit tehetsz, hogy apádnak szólsz.
Ki tudja, lehet, hogy a barátnője is átélt ilyeneket gyerekként a "kedves papával", és ezért nem jó neki szólni.
Az biztos, hogy ezek után nem maradhatsz vele kettesben, amikor lehet, inkább kerüld a társaságát.
Ha senki másnak nem mersz szólni, négyszemközt ordítsd le az öreg fejét, ha még egyszer a közeledbe megy, rendőrségi feljelentés lesz a dologból, ne is próbálkozzon.
A pedofiloknak sajnos az egyik legerősebb fegyverük, hogy bűntudatot keltenek benned, és elhitetik, hogy ők csak kedvesek akartak lenni, te meg félreérted.
Ne hagyd magad!! Pontosan tudod, hogy mi történt, és azt is, hogy ebben nem vagy hibás, szóval állj ki magadért, mielőtt a szégyenkezésednek hála még egyszer ilyen megeshet.
Hidd el, apud nem fog rád haragudni, főleg ha megérti, hogy te most mennyire félsz az öregtől.
Anyudnak is mondd el, legalább kiöntöd a lelked, és mint nő, jobban meg tudja érteni, mit érzel, segít ezen átlépni.
Egyáltalán miért fekszel mellé?
Miért ér "véletlenül" a kezed a nemi szervéhez? El kéne húzni ("nem értem, hogyan ért oda"), és akkor nem lenne baj.
Mi az, h máskor is simogatott?
Basszus, én az első simogatott-ra szóltam volna felnőttnek. Hány éves vagy?
Mert ha kicsi, és úgy fekszel nevelőpapád mellé, úgy ok, de mondjuk 14-15 évesen már nem kéne mellette heverészned. :)
De tényleg szólj felnőttnek.
Huhh, durva...
Apudnak mindenképpen szólj, intézze el az öreggel. Vele meg soha többet ne maradj kettesben.
Ezt a fajtat hivjak, "cukros" bacsinak! Maga melle csalogatja a gyermeket, de mar elore eltervezi azt, ami tenni akar.
Neked van Edesapad, nincs olyan, hogy fogadott apa, sajnos nagyon keves ember az, akiben oszinte szeretet van, ezt tapasztaltad most.
Keruld ezt az embert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!