Mit lehet kezdeni a szülők takarítási mániájával?
Figyelt kérdés
Beszélni velük már sokszor próbáltam, még nincs pénzem elköltözni, arra gyűjtök, de nincs valami nagy jövedelmem, de nem lógok a nyakukon (24 vagyok). Valamit kezdeni kellene a helyzettel azon kívül, hogy zárom a szobámat, míg nem vagyok itthon, mert ha bejutnak, elkutyulják a dolgaimat, és legutóbb apám egy könyvtári könyvet sikkasztott el, és ha nem találtam volna meg időben, fizethettem volna a hülyeségük miatt a késedelmi díjakat... Ha nem jöhetnek be, ürügyet keresnek, és ha úgy se, akkor besértődnek, és balhé van, és hallják a szomszédok is...2009. ápr. 9. 19:28
1/5 anonim válasza:
Gondolom értelmileg egészségesek a szüleid szóval magyarázd el nekik h ha bemennek a szobádba az ég világon semmihez ne nyúljanak. ha törölgetnek a dolgaid rakják vissza úgy ahogy volt.
utólag jobb tisztaságban élni mint koszban nem.? :)
2/5 A kérdező kommentje:
Én takarítok magam után, nekik pedig már nagyon sokszor mondtam, hogy ne kavarják össze a szobámat, mert ha máshova rakják, nem találom. De mint ha a falnak beszélnék... Ez a könyvtári könyv nagyon idegesített, ma reggel találtam meg véletlenül egy nagy kupac papír alatt az egyik polcon.
2009. ápr. 9. 19:50
3/5 anonim válasza:
Pakolj mindig rendet, csillogjon villogjon a szobád, egy porszem se legyen, sorba legyen minden rakva hogy ne legyen mit pakolniuk :) Jobbat nem tudok, ha nem tudod megbeszélni meg ez sem segít, akkor marad hogy állandóan zárod. Én is úgy szoktam, ha itthon vagyok is kulcsra zárom az ajtót. Bár én leginkább a húgom miatt.
4/5 A kérdező kommentje:
19:51 Ez se oldja meg. Ma anyám azzal az ürüggyel kérte, hogy nyitva hagyjam (még holnap is dolgozok), hogy leszedi a függönyt, mikor hazajöttem, összevissza volt minden, és az ágyam tele a polcokról leszedett cuccokkal, ahol mindnek megvolt a helye... Nem merem nyitva hagyni a szobámat, mert eltűnnek dolgaim...
2009. ápr. 9. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!