Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Nem bírom a...

Mit tehetnék? Nem bírom a magányt; ki fogok készülni!

Figyelt kérdés
Annyira magányosnak érzem magam már kb. 1 hónapja. Nem tudom mi van velem de úgy érzem hogy akár önyilkos is tudnék lenni... Általában magamban vagyok itthon 2-től este 10-ig. És amikor magamban vagyok akkor nem tudok mit kezdeni magammal. Azt érzem mintha belül üres lennék, mintha valami hiányozna az életemből ezért boldogtalan vagyok... Barátaim nincsenek túl vissza húzódó vagyok. A szüleim dolgoznak ezért magamban vagyok otthon mindig. Nem tudom mit tehetnék, hogy ez az állapot végre elmúljon. Már teljesen kivagyok lelkileg és úgy érzem,hogy ezen a földön nincs keresnivalóm. Jobb is lenne ha meghalnék... Ha tudtok adjatok nekem tanácsot, hogy mit tehetnék ebben a helyzetben? :/
2011. aug. 2. 22:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szerintem a kutyás ötlet nagyon jó! most így belegondolva én is rengetek barátot szereztem a kutyasétáltatások alkalmával:) és soha nem kellett egyedül mennem, mert mindig csapódott hozzám valaki.. :D
2011. aug. 2. 23:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Sőt már akkor se érzi olyan magányosnak magát az ember ha van egy kutyája akiről gondoskodhat. Kérdező ha nincs kutyád akkor szerezz egyet ha úgy érzed jó gazdi lennél!
2011. aug. 2. 23:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha akarsz, nekem is írhatsz privit, szívesen beszélgetnék veled. Nekem sincs túl sok barátom, épp ezért nyitott vagyok az ilyesmire. :)

Egyébként válassz magadnak valami hobbit, vagy akár olyat, ami tovább fejleszt. Mondjuk tanulj vmi nyelvet, vagy sportolj, vagy valami, hogy elteljen az az idő. :)

2011. aug. 2. 23:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Semmi konkrétumot nem írtál magadról, így elég nehéz segíteni.

Ha nem áll tőled túl távol a vallás, és nagyobb városban laksz, biztos van valami fajta ifjúsági közösség. Ők befogadóak, nem baj ha eleinte "kuka" vagy (bocs). Szoktak szervezni kirándulásokat, bulikat, stb., lehet ismerkedni.

2011. aug. 3. 08:02
 15/15 anonim ***** válasza:

eléggé felbosszantott a kérdés, bevallom!

ennyi idősen (gondolom tini vagy) olyan nagy marhaság ezzel pazarolni az idődet, h nekem se szar, én de unatkozok.

ember! kelj már fel! ennyi idősen én egész nap bringáztam, olvastam, főzni tanultam, eljárkáltam a barátaimmal, egy szóval éltem.

te meg itt keseregsz, míg az élet elmegy melletted!

2011. aug. 3. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!