Mit tehetnék? Nem bírom a magányt; ki fogok készülni!
Ha akarsz, nekem is írhatsz privit, szívesen beszélgetnék veled. Nekem sincs túl sok barátom, épp ezért nyitott vagyok az ilyesmire. :)
Egyébként válassz magadnak valami hobbit, vagy akár olyat, ami tovább fejleszt. Mondjuk tanulj vmi nyelvet, vagy sportolj, vagy valami, hogy elteljen az az idő. :)
Semmi konkrétumot nem írtál magadról, így elég nehéz segíteni.
Ha nem áll tőled túl távol a vallás, és nagyobb városban laksz, biztos van valami fajta ifjúsági közösség. Ők befogadóak, nem baj ha eleinte "kuka" vagy (bocs). Szoktak szervezni kirándulásokat, bulikat, stb., lehet ismerkedni.
eléggé felbosszantott a kérdés, bevallom!
ennyi idősen (gondolom tini vagy) olyan nagy marhaság ezzel pazarolni az idődet, h nekem se szar, én de unatkozok.
ember! kelj már fel! ennyi idősen én egész nap bringáztam, olvastam, főzni tanultam, eljárkáltam a barátaimmal, egy szóval éltem.
te meg itt keseregsz, míg az élet elmegy melletted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!