Rasszista vagyok, mégis cigány a párom. Ő benne mégsem látom a cigányságot és szeretem. Baj ez a kapcsolatra nézve?
5 éve még nem voltál rasszista? Mert ha az voltál, akkor rá se nézel egy cigánylányra sem, még ha tiszta és ápolt, akkor sem. Úgyhogy nem értelek. De akkor nem is vagy igazán rasszista, csak mondod magadról, divatozol.
Amúgy meg ha szereted, miért támadtak most benned kételyek?
Miért menő ha valaki rasszista? Ezt még nem is hallottam hogy valaki ezzel menőzne. Azért gondolom ezt magamról, mert általában ha meglátom a cigányokat rossz érzésem van, ellenszenv, undor, lenézés stb.
Viszont a párom nem ilyen. Lehet mondani, hogy a szerelem beszél belőlem, de 5 éve ismerem és nagyon jó ember. A családja nekem semleges.
Ha komolyodik a kapcsolat, házasság, gyerek, akkor már nem lehet semleges a családja.
Számolj a családjával is!!!
Szerintem itt homályos a rasszizmus szó jelentése. Valószínűleg nem vagy rasszista, csak utálod a cigányokat. Nyilván itt mindenki azokra a cigányokra gondol, akik nem tudnak nem hajlandóak beilleszkedni, koszosak, büdösek, lopnak, csalnak, hazudnak, betörnek, ölnek stb stb.
Sajnos a cigányok nagyon nagy százaléka ilyen (még ha az LMP és MSZP mást is állít).
Ezek tényleg az ország szégyenei, nem kívánt parazitái. De aki azon kevesek egyike, aki tanul, dolgozik, nem káromkodik, tiszteli a törvényt és beilleszkedit, azzal szerintem más a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!