Hány éves kortól engednétek el barátjával egy fiút 3 napos rockfesztiválra?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 08:48
11/19 anonim válasza:
Jaj Istenem, mi ez, hogy 18? Min változtat, ez a magyarországi nagykorúság? És ha 21 lenne itt is a határ akkor, már csak akkor engednétek el? Esetleg nem az érettségi szintjét és a megbízhatóságát kéne nézni? Egyébként a kérdésre válaszolva pedig 15től engedném, ha tudnám, hogy megbízható és nem keveredik semmibe. Ha nem, még várnék egy kicsit.
12/19 anonim válasza:
Jó,az se mindegy,hogy Vekeri tó fesztivál,vagy sziget...Biztos lehetsz benne,hogy 3 napig részeg lesz.
13/19 anonim válasza:
Előző vok. Mondjuk én is minden évben hazaértem. CSaj vok.
14/19 Sörensen válasza:
Kérdező! Vedd számításba, hogy a válaszadók jelentős részének még nincs (annyi éves) gyereke, akit elengedhetne rockfesztiválra!
15/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Megbízható a fiam, de egy konfliktus helyzetben nem biztos, hogy felnőtt fejjel, jól döntene.
2011. aug. 1. 11:28
17/19 A kérdező kommentje:
Székesfehérvárra valami FEZ-re péntektől vasárnapig
2011. aug. 1. 13:16
18/19 anonim válasza:
Ha már megvan 16, maga keresi meg rá a pénzt nyári munkával (!), és eddig hülyeséget nem nagyon csinált (nem sodorta veszélybe magát), szerintem hadd menjen. :) Ha ennél fiatalabb, akkor egy napra arra a koncertre, ami nagyon érdekli. (Én 30 vagyok, és 18 évesen voltam először fesztiválon, előtte nem engedett anyukám,de pénzem se volt rá, nem volt ebből sok vita.)
19/19 anonim válasza:
én 15 évesen voltam először egy hetet szinen és még mindig élek
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!