Ha valakinek nagyon rossz kedve van és te nem tudod miért meg őse mondja el vagy ő se tudja hogy segítenél neki?
Nem tudom mióta tart de elég sok ideje már. Így estefele lett valahogy rossz kedve, fogalmam sincs miért. Nagyon szeretem őt, szerintem nem bántottam meg, szóval nem ez a baj. Kérdezem folyamatosan lehet nem kéne, de így se mondja meg. Több mint 10 hónapja együtt vagyunk, nagyon szeretem, ő is engem minden jó köztünk szerencsére. Viszont nem értem ezt most, mi lehet a baj? Nem csalt meg, én se tettem. Ő is nagyon szeret ezzel minden rendben. Hogy derítsem ki mi a baj? Meg akarom vigasztalni őt, de nem megy. Azt is mondta, hogy ne nyaggassam, de én csak aggódom érte. Mit csináljak, hogyan nyugtassam meg, vagy majd alszik egyet és akkor jobban lesz? Nem tudom mit csináljak.
20/L
"hogy ne nyaggassam" - hát azt ne is
csak úgy tudod vígasztalni, ha kéri.
Vagy magától el kezdi mondani, mi a baj, mi lenne jó.
Addig legyél mellette, kedvesen, csendben, nem tolakodóan.
Elmúlik, vagy megnyílik - s akkor látni is fogod, hogy kell segíteni.
Te tényleg 20 éves vagy?!
Akkor ne viselkedj úgy, mint egy 15 éves...
Ha úgy állsz oda, mint egy hisztérika, csak még rosszabb kedve lesz.
Ne kérdezősködj, hanem próbáld elterelni a figyelmét, nyugodtan, nem mindjárt a képbe mászva.
20L
ilyenkor leginkább semmit!
esetleg, például ha filmeztek vagy hasonlók akkor bújj hozzá, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!