Melyik a legszebb fiú vagy lány név?
lány : vanessa, leila, kendra, loretta, emma
fiú :kevin, ádám, dávid, dominik
"Mi lett az Erzsébettel, Annával, Józseffel, Péterrel..."
Kimentek a divatból. Viszont bejöttek ősmagyar nevek a divatba. Például a Bíborka név is. Ezeket egy darabig a feledés homálya fedte. Örülök, hogy újra használják őket. Viszont az Eszmeralda és Rikárdó neveket hanyagolhatnánk.
Fiú: Ádám, Márk
Lány: Anna, Enikő, Anikó, (ha lányom lenne a Noémit adnám neki) De szerintem nagyon finom, nőies az a,e betűvel kezdődő nevek.
Lány: Marietta, Tünde, Liliána
Fiú: Dominik, Richárd, Iván
"MIcsoda nevek! :O Kendra, Hella, Hágár (azt hittem, hogy fiúnév), Tia, Orion, Míra, Édua, Bíborka... Ezeket még nem is halottam."
A Hellában semmi extra nincs, mármint annyira nem ritka, ismerek huszonéves Hellát is például. A Hágár nevet biztos ismernéd, és nem gondolnád fiú névnek, ha egyszer elolvasnád a Bibliát, eléggé az elején szembe jönne veled. Az Édua és a Bíborka sem új, a Bíborka ráadásul annyira nem is ritka.
Azért, mert még valamit nem hallottál (bár nem tudom, hol élsz, hogy ezek közül egyiket sem ismerted), még nem jelenti azt, hogy csúnya vagy nem is tudom milyen nevek lennének.
Lány: Abigél ,Eliza, Gerda, Izabella, Tamara
Fiú: Ábel, Barnabás, Dávid, Erik, Hunor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!