Melyik a szebb ezek közül a nevek közül?
Figyelt kérdés
Kelemen vagy Konrád?
Hamarosan megszületik a fiúnk és ezek a nevek tetszenek nagyon.
2011. júl. 29. 23:01
11/19 anonim válasza:
egyikse,de ha választani kell,akkor Konrád.
12/19 anonim válasza:
konrád durva, kelemen barátságos, konrád rosszfiú, kelemen jófiú, konrád főnök, kelemen beosztott, konrád nők kedvence, kelemen anyuka kedvence...
13/19 anonim válasza:
Nekem egyik név sem tetszik igazán, de a kettö közül a Kelemen jobban tetszik. Volt egy Konrád osztálytársam, akit nagyon nem szerettem, valószínüleg ezért választom inkább a Kelement. :) 15/L
14/19 anonim válasza:
Tényleg ez a két név tetszik a legjobban? Jesszus, szegeny gyerek... Már inkább a Konrád. De Kelemen??
15/19 anonim válasza:
egyik se.
egy nyolcvan éves papira emlékeztet... szegény gyerek.
16/19 anonim válasza:
A Konrádot tartom jobbnak!
Ismertem egy kecskét, Kelemen volt a neve. :D
Túl sok benne az "e", egy mekekéhez illik, de egy férfinál/fiúnál nem túl kellemes hangzású.
17/19 anonim válasza:
egyikse,de ha választani kell,akkor Konrád.[2]
19/19 anonim válasza:
ÓÓ ti már most utáljátok azt a szegény szerencsétlen gyereket? Miért nem lehet neki valami élhetőbb nevet választani. No mindegy.. Kelemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!