Hogyan lehetnék az aki lenni szeretnék? Hogyan csinálhatnám azt amit szeretnék?
Itt most ne arra gondoljatok,hogy délben akarok felkelni,és egész nap csak lustálkodni akarok,meg enni,és hasonlók:D
Most jöttem rá,hogy miért nem vagyok boldog igazán.Sajnos nem az vagyok,aki szeretnék lenni,vagyis ami igazán én lennék,inkább elrejtem azt az énem.Ez az önbizalomhiány és kisebbségi komplexusom miatt van.Szeretném élvezni az életet,a barátaimmal menni erre-arra,dolgozni,mellette persze tanulni,bulizni,szórakozni,egy szóval jól érezni magam.Helyette sokszor itthon ülök,egész nap nem csinálok semmit,pedig annyi,de annyi tervem és vágyam van/lenne.Egészen apróságoktól a nagyobb dolgokig.Ne értsetek félre,nem vagyok antiszociális,járok azért társaságba,néha bulizni,de az nekem kevés.Valami megakadályoz abban,hogy olyan életet éljek,amilyet szeretnék.És így nem vagyok boldog.Szeretnék megváltozni,és szeretnék olyan életet élni,amiben boldog lehetek.
Remélem értitek a problémám:)
17/L
Írod hogy dolgozni szeretnél, Itt Bukarestben tudok egy-két táncos munkát jól megfizetnek és csak lötyögni kell
19/F
Az általad írt dolgokhoz egyetlenegy kell: aktivitás.
Utána kell menni a dolgoknak, megszervezni, munkát keresni, leülni a könyv elé tanulni, felhívni a barátaid, mikor érnek rá találkozni és elmenni a szomszéd városba csak úgy, stb.
Hajrá! Akár most azonnal írhatsz nekik!
22:44
Köszönöm,igazán "csábító" ajánlat,de nekem a munka nem abból áll,hogy rázom a seggem a kiéhezett hapsiknak....
22.49
Igen,tudom,és ez így leírva pofon egyszerűnek hangzik,de vmi mindig visszatart.
22.51
Köszönöm szépen,ezen leszek!:)
"valami mindig visszatart"
Jajj de ismerős, nekem is ez a gondom, terveim vannak, mégsem bírom megvalósítani őket egyszerűen...
Én ezt diagnosztizáltam magamon: :D
De ez ne legyen mentség arra, hogy ne csináld, vegyél erőt magadon! Nekem is rohadt nehéz... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!