Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan békítsem ki anyukámat...

Hogyan békítsem ki anyukámat és a pasimat?

Figyelt kérdés
Már lassan 5 éve, h együtt vagyok a barátommal!De anyukám szószerin utálja őt!Soha nem volt egy szép szó hozzája, mindig lehordja őt,lenézi,nem jöhet hozzánk pedig már 20 éves vagyok!pedig ugyan olyan ember mint mink!A barátom látja rajtam, hogyha szomorú vagyok és mindjárt tudja h azért, mert éppen anyukám lehordta!Minig elmondom neki, h mit mondott rá!Most már ez az érzés kölcsönös,barátom se szereti anyukámat!És ettől csak én szenvedek!
2011. júl. 29. 16:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Bocsi, de azért szerintem 5 év alatt volt ideje megismerni a srácot.

Vagy hogy oldottátok meg a találkozást?Mert azt nem hiszem el, hogy az 5év alatt nem találkozott anyuddal.

De sajnos vannak ilyen anyukák akik sosem békélnek meg az adott fiúval/lánnyal. Nagymamám 26éve nem békül meg anyummal. Szóval nincs minden veszve:)

2011. aug. 18. 16:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Magyarázd el anyukádnak, hogy mivel te szereted ezt a fiút és (gondolom) vele tervezed a jövődet, legalább a rád való tekintettel próbáljon kulturáltan viselkedni. ha erre nem képes, akkor lassan le kéne válni anyuról és külön költözni.
2011. aug. 18. 21:57
 13/15 anonim válasza:
Hát én őszintén megértelek és sajnálom is. Nállunk is ugyan ez a téma megy két és fél éve. Bár nállunk azért mert barátom félig cigány. Mielőtt lerohannátok és azzal jönnétek a szerelem miatt mondom előre szólok hogy nem. Ő rendes srác, tud viselkedni a családja sem az a tipikus cigány felállású. Annyiban jön ki rajta a dolog ha a cigány barátaival van, akkor aztán előjön a vére és nem lehet vele bírni. Anyukám méllyen megveti és megis mondta a szemébe hogy reméli minnél hamarabb szakítunk, meghogy undorodik tőlle, ő nem tudja én hogy birok hozzá érni. Nagyon nagy szégyen ez nekem, hiszen az ő családja végtelenül rendes velem, egy rossz szót nem szóltak még. Úgy gondoltuk idővel megbékél, és nem egy próbálkozásunk volt hogy ismerje meg őt vagy akár a családját de hajthatatlan. Minden eztközt felvetett már hogy végül otthagyjuk egymást (még aztis hogy 3 hónapig mamámnál éltem mert nem engedett hazajönni), ami sikerült is neki egyszer de végülis nem bírtuk 5 napnál tovább és újra összejöttünk. Hiába minden dolog nem viseli el. Én már lassan lassan beletörődöm, de barátom egyre kevésbé tolerálja. Azt meg hogy kettőjük között válasszak nem bírnám ki. :S
2011. aug. 18. 22:06
 14/15 A kérdező kommentje:
Sajnálom, nem is ismerik és mégis itélkeznek és ez nagyon rossz!Még félévet itthon leszek, azt már valahogy kibírom és utána megyünk ki külfödre dolgozni!És szerintem akkor fog megváltozni minden mikor haza jövünk!kitartás
2011. aug. 18. 22:38
 15/15 anonim válasza:
Köszönöm, neked is kitartást, sok erőt. Remélem sikerül a külföldi tervetek, és utána anyukáddal is rendbe jön a kapcsolatotok.
2011. aug. 19. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!