Hogy győzzem meg hogy elengedjen?
Figyelt kérdés
Most leszek végzős a gimiben, és az ELTE-n szeretnék továbbtanulni. A szüleim nem támogatnak benne. Jobban mondva csak anyukám nem akar engedni. Félt Pesttől, és hogy elzüllenék. Pedig nem vagyok olyan típusú, nem járok bulizni, nem iszok, nem dohányzok, jó tanuló vagyok. Volt egy barátom, akivel elengedett volna, de vele szakítottunk, egyedül pedig nem mehetek.
Mit tehetnék? Hogyan tudnám rávenni anyukámat hogy elengedjen? Ha nem mehetek bele fogok betegedni, 5 éve erről az egyetemről, szakról álmodozok.
19/L
2011. júl. 29. 10:37
11/12 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy, milyen szakra akar menni. Tovább akar tanulni, és kész. Apud ezek szerint melletted áll ebben? Ha igen, akkor vele lehetne "szövetkezni"...
12/12 anonim válasza:
Nem utólag tudják meg, hanem MOST! Oda mész ahova akarsz, ne hagyd az életedet el rontani mert a szüleid mást akarnak. Egész életedben bánni fogod. Nyugodtan jelentkezzél és menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!