Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarhat a szünetelő...

Mit akarhat a szünetelő párom, ha örökké visszajár ellátni?

Figyelt kérdés

Sztori röviden (hosszan már egy hónapja ismert http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__19.. A párom szünetet akar tartani a kapcsolatunkban. Az anyjához ment vissza. Igaz, hogy a közös kutyák miatt is kell találkoznunk, mert reggel hozza este elviszi őket (nem meri az anyjáék házában hagyni napközbére magukra) és mindig hoz kaját, kimos, virágot locsol, reggel kávét főz nekem. Most akkor ezt mire véljem. Egyfelől rendes dolog, másfelől idegesít, mert akkor most vagy szét vagyunk vagy nem, minek házitündérkedni? Ezen variálok magamban, hogy megmondjam neki, hogy hagyja ez és inkább a kutya hozás-vivés idejére itthon sem legyek, vagy hagyjam ezt az állapotot, mert esetleg így megmarad a kapocs és hamarabb rájön, hogy mellettem a helye úgy igazából is.

(szerintem, de lehet, hogy rosszul látom, aki igazán szakítani akar, az nem jár vissza házias tündérkét alakítani)

2011. júl. 28. 08:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Drukkolok nagyon!!! Majd néha gyere vissza és meséld el, mi újság!
2011. júl. 28. 10:05
 12/18 A kérdező kommentje:
Természetesen! Sőt, az index.hu fórumokon a "Szakítás után, hogyan tovább?" című topicban szinte blog jelleggel kiírom magamból az érzéseket, történéseket.
2011. júl. 28. 10:10
 13/18 anonim ***** válasza:

Több lehetőség, pl.: 1. megszokta a helyzetet, 2. lelkiismeret-furdalása van, hogy elhagyott, és fél, hogy nem tudod ellátni magad. Amúgy elképzelhető, hogy a házicselédséggel lett tele a t.öke, ha mindent ő csinált egyedül.

Korábban írtad, hogy nehezen megy a kommunikáció, pedig az nagyon sok mindent megoldhatna. Látszik, hogy így magadban "túlagyalod" a dolgot, de nem jutsz sehova, vele meg azt se tudod, hogy viselkedj, mert mindegyik opciótól félsz, hogy elrontod. Egy párterápia lehet, jót tenne nektek, a pszichológus megtanítana benneteket kommunikálni... Ha ez nem járható út, talán hívd el randira, vidd el valahova, legyél romantikus, hogy aléljon el. És ha visszaszerzed, vedd ki a részed a házimunkából, és jobban figyelj a párod igényeire. (Ő meg tanulja meg elmondani a baját.)

30/N

2011. júl. 30. 19:30
 14/18 A kérdező kommentje:

A párterápia és a randizás ötlete tetszik.

Ami a házimunkát illeti, amíg együtt éltünk én pont az a férfi voltam, aki nem csak leül és elvárja, hogy elé rakják a vályút :) meg még a fenekét sem mozdítja meg, hogy körbeporszívózzák. Mi ebben a házimunka kérdésben mindig lazák is voltunk és meg is tudtunk egyezni, hogy ki mit csináljon. Volt, hogy főztem én is, amikor késő délutánig dolgozott. A takarítás sem esett sosem a nehezemre vagy elmosogatni kaja után. Sokszor volt olyan is, hogy a konyhában a kaját is együtt csináltuk meg. És egymást kiegészítettük, ha ő dolgozott a lakáson és elvittem lemostam a kocsiját stb. Tehát én soha nem tekintettem őt házicselédnek, egyszer nem mondtam neki, hogy háziasszonykodjon. Ha nem volt kedve főzni, hozattam pizzát, ha volt, mindig megköszöntem, megdícsértem.

2011. júl. 30. 19:38
 15/18 anonim ***** válasza:

Szia! Elolvastam a másik kérdésedet is... Nos, nem lehet, h babát vár a párod, és azért van így összezavarodva, mert nem tudja, h mi legyen?

33/N

2011. júl. 30. 22:46
 16/18 A kérdező kommentje:

Tőlem biztos nem, mert volt, hogy megjött neki és azóta nem volt szex.

Nem az a típus, akiből kinézném, hogy gyűrűs menyasszonyként mással kufircoljon. Úgyhogy ez durva lenne.

2011. júl. 31. 07:15
 17/18 anonim ***** válasza:

Értem. Csak a kommunikáció fogja megoldani, egymagadban hiába agyalsz... Szimpatikus, hogy ennyire töröd a fejed azon, hogy visszakapd - ha ennyire elszánt vagy, talán nem lehetetlen. De ahhoz muszáj beszélni (akár magatokban, akár szakemberrel)

Esetleg nem az a baja, hogy ennyi év után nem vetted feleségül, illetve nem lett gyerek? (Bocs, nem olvastam minden előzményt) A kezét megkérni valakinek - na az tipikusan olyan dolog, amit az ember spontán vár, és ha megbeszéljük szemtől szemben, és a nőnek kell kimondania, hogy ezt szeretné, akkor jócskán romantikáját veszti.

19.30

2011. júl. 31. 14:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia! Az vagyok, aki kérdezte a babás dolgot, nem is feltételeztem, h mástól lenne, én rád gondoltam, azért kérdeztem... De drukkolok, h rendbe hozzátok... :)
2011. júl. 31. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!