Mit tegyek, hogy észrevegyen? Úgy érzem, a Párom már nem figyel oda rám..
A sogornöméknél pont ez van.Még a féje háborog mint a tied....
Nem tom mi ütütt a pasikba?
Szia,
Nagyon sajnalom ami veled tortenik, biztos h. nem egyszeru, foleg tavol a csaladtol.
Most elore is elnezest kerek, de mi az h. orulj neki h. nem kocsmazik meg k...vazik ????!!!!
O meg oruljon annak h. a no akit allitolag szeret, gondoskodik rola, es egy kisbabaval ajandekozta meg! Neki jar a szamitogepezes, NEKED PEDIG minimum a tisztelet!
Ne haragudj az ero szavakert, de az ilyen pasikon mindig felhuzom magam......
egy 36 hetes kulfoldon elo kismama
Szia!
Sajnálom nagyon, hogy a párod így viselkedik. Nem értem az ilyen férfiakat, akik nem figyelnek igazán oda a párjukra, családjukra.
Biztosan próbáltad már, hogy leültél vele ezt a dolgot megbeszélni!?Mit mondj ilyenkor?
Én úgy hiszem,ha most az elején nem fogod meg a dolgokat, később nehezebb lesz. Ne nyelj le semmit, ne maradj csendben, mindig mond el a véleményed.
Szerintem lassan megmondhatod neki, ha nem változik a hozzátok való viszonya, nem foglalkozik többet veled és a babátokkal, akkor magára fog maradni. (persze neki arról nem kell tudnia, hogy még nem komolyan mondod, csak mi lesz a reakció?)
Én úgy hiszem, és azt érzem, ha velem és a babánkkal nem foglalkozna a párom, idővel biztosan elhagynám. Számomra a lányom és a saját boldogságom többet érne.
"de azt mondta ez neki jár mert ő dolgozik, és ez a hobbija ami kikapcsolja."
Így van. Egy férfinak szüksége van erre, ők ilyen szakaszosak. Nem lehet folyamatosan foglalkoztatni.Néha megkérheted vmire, de most ő elsősorban pénzt keres, te meg elsősorban ellátod a gyereket és a háztartást. Egy férfinak muszáj kikapcsolódnia, nem úgy működnek, mint a nők. Ne piszkáld, várd meg míg magától előjön (a barlangjából) has ezt kibirod, akkor magától fog jönni.
Mikor hazajön meg kell etetni itatni, s hagyni, hogy kicsit magábavonuljon. Maíg magától nem jön elő, addig nem lehet hozzá beszélni. Ezek ilyenek.
A mostani Nők Lapjában (14.sz) találsz hozzájuk szótárt és használati utasítást :)
Olvasd el ezt: [link]
43/Nő
..nem kell hisztizni :)
tanuld meg a nyelvüket (a férfiakét)
Kezesbárány lesz, hidd el .)
előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!