Mit tegyek? Hónapokkal ezelőtt nagyon megtetszett a sógorom?
Kedves 12:52-es válaszoló!
Semmi bajom nincs a válaszoddal, nem neked szándékoztam írni, amit írtam, de amikor megírtam, még nem volt ott a te válaszod. Elnézést kérek, ha megbántottalak!
Jól van, de hidd el nehéz erre normális választ adni, hogy mit is tehet valaki, ha olyan ember tetszik neki, aki valamiért nem tetszhet. Momentán, mert a testvéred párja.
Mit tegyél? Inkább semmit. Az idő meg fogja oldani. Nem kell elfojtanod magadban, de a viszonzatlan szerelem általában kis idő múltán elillan és utólag Te is csak mosolyogni fogsz.
Szerintem ezt csak azért érzed mert "irigykedsz" hogy ők boldogan élnek neked pedig nincs meg ez,pedig vágynál rá. Látod hogy ő milyen jó,családszerető férfi,mennyire szereti a testódat és te is ilyet szeretnél. Úgy gondolom ha te is találnál egy hozzá hasonló férfit akkor ő már nem is érdekelne,de amíg nem találod meg őt sem tudod elfelejteni. Nem hiszem hogy ez szerelem lenne mert írtad hogy csak akkor érzed mikor náluk vagy de aztán pár nap múlva el is múlik.
Az biztos hogy titkolnod kell az érzelmeidet,de ezt te is tudod. Én a helyedben ritkábban találkoznék vele,inkább akkor mennék a nővéredhez mikor a férje nincs otthon így nem kéne vele találkoznod. Na meg gondolj bele ha ez a férfi szereti a nővéredet és elmondanád neki hogy mit érzel iránta csak megromlana a kapcsolatod vele is és a nővéreddel is. Szerintem próbálj magadnak párt találni és hamar elfelejted őt!
Gondolj három dologra:
bár tetszik a sógor, de nem hozzád való, nem neked szánta az élet, égnek állna tőle a hajad a mindennapok során (sok olyan szokása lehet, amiről nem tudsz és nem is tetszene)
nyilván ha szerelmes lennél egy új fickóba, az azért lenne, mert magadhoz mérten ő a legtökéletesebb számodra, és ez az érzés úgy kimosná a sógort a szívedből, mintha ott se lett volna
nem is szerelem az, ha gyorsan elmúlik napok alatt, egyszerűen csak tetszik neked a képe, a hangja. ez még kevés a szerelemhez, fogalmazz úgy, hogy tetszik neked és kész. ilyesmi előfordul a családokban és mégsincs szerelemként megélve. örülj, hogy a tesódnak ilyen fasza férje van :)
neked is ilyen lesz; főleg, ha ez a szerelem-féle meglátszik rajtad kívülről - elkezdesz ragyogni és a férfiak ezt észre fogják venni;
szóval lehet, hogy a jövendőbelid szempontjából az is sorsszerű, hogy most ez történik veled. talán ennek az érzésnek köszönhetően fogod megtalálni életed párját :)
Kedves Utolsó válaszoló!
Ezen jót nevettem! :D Az ilyen válaszolókkal (aki szerint cafka vagyok) pedig nem foglalkozok, hiszen mindenki magából indul ki, nem igaz? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!