Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 100%, hogy vége a kapcsolatnak?

100%, hogy vége a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok , 5éve együtt egy nálam jóval idősebb férfivel. A férfinek mostanában gondjai vannak a szexxel, gyakran nem képes rá. Addig fajult a dolog, hogy már nem kíván. Nem is akarja.

Ma mondtam neki, hogy jó én nem erőltetem.

Azt mondta keressek magamnak egy fiatalabbat, aki akar szexelni. Mondtam neki, hogy én bírom anélkül is. Erre meg az a válasza, hogy kíváncsi lesz meddig bírom...

Hát igen, fiatal vagyok ő meg már 40-es évei elején jár, nyakig ül a munkában, a szex a legkevesebb gondja.

Nem csal meg, az biztos.

Otthagyjam?

23l

2011. júl. 23. 23:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem keress mást. Ha már most gondjaitok vannak a szexszel, mi lesz később?! És nekem ne jöjjenek itt az álszentek, hogy "a szex nem számít"... Dehogyisnem! És ha már 23 évesen le kell mondania róla, szép jövő elé néz. Az meg az érem másik oldala, hogy valamit titkol. 4x évesen még nem lehetnek ilyen problémái. Szerintem keress egy fiatalabbat, még élvezd az életet, aztán jöhet a komoly része. 22/L
2011. júl. 27. 02:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehetünk rosszhiszeműek: már nem szeret, csak kifogást keres.

Vagy jóhiszeműek: állhat a dolog mögött önértékelési probléma, valamilyen egyéb gond, amit nem oszt meg veled, fáradtság vagy akár egészségügyi probléma is (pl. cukorbetegség, gerincprobléma). 40, sőt 50 évesen még a férfiak nagy többsége nem küzd ilyen problémával, de ha ő igen, az komoly lelki teher lehet, amire részedről igen nehéz "jól" reagálni, hogy ne mélyítsd el benne a kudarctól való félelmet.

Innen úgy sem tudja senki megmondani, de te ismered őt, és magadat is, hogy szereted-e, kitartasz-e mellette.

2011. júl. 27. 05:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Én voltam 43 éves pasival is,de sokkal jobban bírta mint az elötte lévő 22 éves barátom és jobb is volt az ágyban.Bár ő sokat sportolt,de sokat is dolgozott. Mégis volt ideje a szexre(főleg azért is mert az stresszűző).Szóval a párodnak vagy önértékelési gondja van, vagy így akar szakítani veled.De lehet tényleg gondjai vannak,de az nem normális,akkor nagyon le lehet épülni, ha 40 évesen ilyen "gyenge". Sőt a kolléganőm férje már igen csak 50 felett van,de ő napi 3-szor akarná, ebből 2 meg is van(reggel-este),szóval én jobban utána néznék a párod pdoblémájának.
2011. júl. 27. 09:59
 14/17 anonim ***** válasza:

Ennyiért ne hagyd ott.

Sok a gondja, ha enyhülnek a gondjai, akkor a szexhez is megjön majd a kedve.

2011. júl. 27. 10:17
 15/17 anonim ***** válasza:

nekem volt már dolgom 40-es és 45 éves pasival is. és egyiknek sem volt gondja a szexel. volt, hogy egy ideig a stressz és a kapcsolati feszültségek miatt nem volt igazi az együttlét és kevesebb is volt, de ilyen jellegű probléma mint Nálatok van, nem volt. A szex fontos egy kapcsolatban, főleg Te még nagyon fiatal vagy, hogy enélkül legyél egy párkapcsolatban. Én várnék még egy kicsit, hátha javul a helyzet, ha nem akkor erősen elgondolkoznék a szakításon.

22L

2011. júl. 27. 12:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Én nem hinném, hogy rád unt volna, inkább arról lehet szó, hogy a stressz miatt nem tud teljesíteni, vagy egyszer-kétszer amiatt nem jött össze, és onnantól már azért nem működik a dolog, mert görcsöl rajta.

Szerintem őt most kezdi zavarni a korkülönbség, nem lehet, hogy ismerősök élcelődnek rajtatok? Lehetséges, hogy kapott pár nem túl hízelgő megjegyzést, hogy milyen fiatal barátnője van ilyen "vén kujon" létére...

Illetve még azt is el tudom képzelni, hogy megérzi rajtad a bizonytalanságot, sokszor már ez elég a potenciagondokhoz. És nem is téved, mert részedről nem áll szilárd alapon a kapcsolat, mert egy ilyen gond egy érett kapcsolatban megoldható lenne, de te inkább a könnyebb utat nézed: a szakítást.

2011. júl. 28. 14:21
 17/17 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek a komoly, elgondolkodtató válaszokat.

Még várok, próbálok javítani:)

2011. júl. 28. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!