Kiakaszt a mamám! Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Azt mondja, h rigolyás vagyok, hogy trehány vagyok, pedig mindenki azt mondja, h túl rendszerető vagyok. Amikor náluk minden koszos, poros, rosszul mosogat, azért mondta rám a rigolyás szót, mert elmosogattam a koszos poharat, amit ő 1 perccel előtte elmosogatott!2011. júl. 21. 10:00
1/5 anonim válasza:
Mosogasd tovább és örülj, hogy van még mamád.
2/5 anonim válasza:
nemhogy örülne milyen rendszerető vagy:)
3/5 anonim válasza:
Nekem a nagypapám volt ilyen. Jajj de jó is lenne, ha mosogatna még. Ha úgy alakult, hogy mosatlanunk volt, akkor ő biztos elmosta, de abból köszönet nem volt. :) Meleg vizet mosogatószert nem is használt hozzá. Ha mondtam neki, hogy hagyd majd én elmosogatok, mindig mondta, hogy ugyan üljél nyugodtan. aztán ha mással volt elfoglalva, és nem látta akkor elmosogattam újra rendesen utána.
4/5 anonim válasza:
Mamáddal sajnos nem lehet mit tenni esetleg 1.80-ra lehet lefektetni.vagy megszokod vagy megszöksz!úgyhogy nincs más, meg kell szoknod a mamádnak a rigolyáit ami nem a te rigolyáid!úgyhogy ez van ezt kell szeretni!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi. De nehéz lenne megszöknöm, mert nem ismerem Pécset, és nem tudnék hova menni. :(
2011. júl. 22. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!