N€ktek tetszik az Alexandra névnek az a becézése, hogy "Dika"?
Már rég rossz, ha egy nevet nem lehet használni és a felismerhetetlenségig kell valami becenevet találni, amit meg tud tanulni egy kisgyerek, és amit egyáltalán gyorsan, könnyen ki lehet ejteni.
A Lexi nekem új volt, de rá nem jönnék, hogy ez az Alexandra.
Az extra magyar nevektől is rosszul vagyok. Egy ismerős vmi mircának vagy mi a f.sznak nevezi a gyereket, kérdeztem, hgoy miből jön a becenév, egy csodás eredeti magyar nevet mondott, amit ősapáink hazsnáltak. Na ennek sincs értelme, a nevet nem is értettem, fin-gom nincs hogy hívják a gyereket. Ennek aztán van értelme. Megkérdeztem, a másik barátnőmet, hogy mi a gyerek neve, mert elfelejtettem, de ő is beégett neki sincs fin-ja sem.
Én Alexandra vagyok de soha a büdös életbe nem használnom a Dika becézést. Nagyon gáz.
Engem szüleim Szandrának barátaim Szaszynak hívnak. És ennyi. Nem szeretem a többi becézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!