Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Bővebben lenn!

Mit csináljak? Bővebben lenn!

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és a barátommal 4 éve járunk. Nem mondom hogy szegények, de nem is élnek olyan jól, a barátom 19 éves, nem dolgozik mivel nem engedi neki az anyja, mert akkor 50ezret kéne fizetni havonta utánna mivel vállalkozása van (búcsúsok) s igy suliba jár,de mielőtt azt gondolnátok hogy koszosak meg ilyemi tévedés lenne mert nagyon tiszták.Nah de ez mindegy, a lényeg az hogy a barátom soha nem kapott pénzt osztálykirándulásra, ruhára könyörögni kell neki pénzért,diszkoba is ritkán járunk. Anyu nem érti meg hogy smucig az anyja és mindig azt mondja hogy én viszem diszkóba, moziba stb...jó nem tagadom volt 2x talán hogy én fizettem de a többit mindig ő ha valahonnan kap pénzt. És ugye ez ritkán van ezért anyunak nem igen jelentem be. Mindig azt mondja hogy engem kihasználnak és hiába mondom hogy nem a barátom a hibás hanem az anyja, annál jobban őt hibáztatja.Mit tegyek?
2011. júl. 20. 21:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A kérdésedben azt írtad, hogy a barátod 19 éves és iskolába jár még, ezért nem "engedi" dolgozni az anyja. Az utolsó válaszodból viszont úgy tűnik, hogy a barátod tartja el az anyját, aki lusta dolgozni. Most akkor mi van??

Nem tudom, hogy mennyit keresnek a búcsúba járással. De lehet, hogy a barátod anyja nem azért spórol, mert gonosz, vagy fukar. Ezt a vállalkozást nem lehet egész évben művelni. Ha ebből kell megélniük egész évben, akkor tartalékolni kell belőle azokra a hónapokra, amikor nincs bevételük. De ettől még enni, lakni, mosni, közlekedni, fűteni kell. Egyebek között az iskolás barátodra is.

Egyáltalán nem biztos, hogy "smucig" az anyja. Lehet, hogy csak előrelátó.

2011. júl. 21. 15:10
 12/12 A kérdező kommentje:
Mivel ők csak a búcsús szakmából élnek, azaz onnan jön be csak pénzük és azt a barátom keresi meg, ezért igen ő tartja el őket,és mellette suliba jár. Van pénze, mert magának mindig vesz ruhákat, egy csomó cigit, csak másnak nem.Apósommal amig együtt voltak 1 ruhát nem vett, de amit megkerestek pénzt mindet elvette tőle!
2011. júl. 21. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!