Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Bővebben lenn!

Mit csináljak? Bővebben lenn!

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és a barátommal 4 éve járunk. Nem mondom hogy szegények, de nem is élnek olyan jól, a barátom 19 éves, nem dolgozik mivel nem engedi neki az anyja, mert akkor 50ezret kéne fizetni havonta utánna mivel vállalkozása van (búcsúsok) s igy suliba jár,de mielőtt azt gondolnátok hogy koszosak meg ilyemi tévedés lenne mert nagyon tiszták.Nah de ez mindegy, a lényeg az hogy a barátom soha nem kapott pénzt osztálykirándulásra, ruhára könyörögni kell neki pénzért,diszkoba is ritkán járunk. Anyu nem érti meg hogy smucig az anyja és mindig azt mondja hogy én viszem diszkóba, moziba stb...jó nem tagadom volt 2x talán hogy én fizettem de a többit mindig ő ha valahonnan kap pénzt. És ugye ez ritkán van ezért anyunak nem igen jelentem be. Mindig azt mondja hogy engem kihasználnak és hiába mondom hogy nem a barátom a hibás hanem az anyja, annál jobban őt hibáztatja.Mit tegyek?
2011. júl. 20. 21:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha a baràtodnak igy kell rimànkodnia mindenért, akkor én bizony elmennék dolgozni vagy tanulni. Biztos vagy benne, hogy az anyja ilyen vele?
2011. júl. 20. 21:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen mivel van hogy heteket ott vagyok náluk, például most is nyári szünetben és ugyanugy könyörög.Szaros 400 forintot sajnál tőle hogy elvigyen engem strandra, pedig dolgozik az anyjának mert segít az üzleteket bontani, építeni és azért azok nem 2 kilók. Jah és suliba jár, azért nem kell 50ezret fizetni havonta.
2011. júl. 20. 21:31
 3/12 anonim ***** válasza:
A baràtod mondja az anyjànak, hogy a munkadijat fizesse ki neki, ha a fia nem lenne,akkor fizetne a munkàsoknak. Nem igazsàgos,hogy 400 Ft.-ért könyörög.
2011. júl. 20. 21:37
 4/12 anonim válasza:
Nézd ez így hülyén fog hangzani,de szerintem ebben a helyzetben az lenne a legnormálisabb ha mindenki a saját részét rendezné.Ha strandra akarsz menni a te szüleidtől kérj a saját belépődre,és ő a sajátjaitól......és így tovább!Végülis ha belegondolsz miért is tartana el ő téged?Hiszen nem a férjed,nem dolgozik,nincs keresete!Szerintem ez így lenne tiszta és akkor nem lenne mit a másik fejéhez vágni!
2011. júl. 20. 21:40
 5/12 A kérdező kommentje:
Óóóó mondta ő, erre az volt válasz h örüljön hogy enni kap meg h ott lakhat, meg olyanokat mond a barátomnak h te g.ci fejű te f.szfej gyerek és ez még a szebbik fele...
2011. júl. 20. 21:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Én nem is várom el hogy fizessen.Ez anya hülyesége!
2011. júl. 20. 21:41
 7/12 anonim válasza:
Hát elég szar a helyzet!És ha olyan programokat csinálnátok inkább amihez nem kell sok pénz?
2011. júl. 20. 21:45
 8/12 anonim ***** válasza:

És tőlünk most mit vársz? Ötleteim:

1. A pasid mondja meg az anyjának, hogy a mutatványos bódék szétszedéséért, összerakásáért, napi 10 ezret kér. Ennyit egy idegen is elkérne. Igaz, hogy egy idegenre nem kéne főznie, mosnia, takarítania a barátod anyjának. De ha megkapja a napi bérét, ebből megoldhatja ezeket.

2. A pasid mondja meg az anyjának, hogy jelentse be a vállalkozásba, majd ő fizeti a saját járulékait a béréből. Ha ezt teljesíti, a maradékból akár 2 db strandra, és heti 2 párizsis zsömlére is meghívhat, ami mégis csak több a semminél.

3. A pasid ne az anyja alkalmazottja legyen, hanem menjen el olyan helyre dolgozni, ahol normális fizetést kap, és bejelenti a főnöke, mint az átlagos munkavállalókat.

4. Ha nincs pénzetek, és az anyáitok sem tudnak adni, akkor találjatok ki olyan programot, ami nem kerül pénzbe.

5. Akinek nincs saját jövedelme, az kénytelen tudomásul venni, hogy annyit költhet, amit attól az embertől kap, akinek van saját jövedelme, és ezt nagyon sokfelé kell beosztania.

2011. júl. 20. 21:46
 9/12 A kérdező kommentje:
Hát tudod az a baj hogy manapság mindenhova az kell.HA másra nem enni meg az uti költség és higgyétek el van mikor azt se ad. Szerintetek mennyit adna ha 400 forintért könyörögni kell?
2011. júl. 20. 21:47
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát igen.Csak ha úgy nézzük az annyának sincs saját jövedelme, mivel nem ő dolgozik meg a pénzért, hanem a fia és máshol nem dolgozik. Az anyja 55 éves és lusta, a mamám 60 és 2 állása van.És mikor mondjuk neki hogy ő is elálhatna dolgozni ha már a fiát nem engedi akkor minden baja van hirtelen.Magas a vérnyomása, szive,feje..áááh hihetetlen egy nő
2011. júl. 20. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!