Együtt maradnál vele?
Mármint mire vonatkozik a kérdés? Hogy a lány helyében együtt maradnék-e?
Nem tudom. A pénzéért semmiképp - ez nem betegség kérdése, hanem alap... Hosszú távon meg a tartós boldogság, egészséges család, amire vágyom, az ugye nem lenne vele realitás. Otthagyni meg iszonyú dolog így. Azt hiszem, a legiszonyúbb csapda lehet, hiszen szeretném őt, beleszerettem, de ha jól magamba nézek, a kitartásom elbukna valószínűleg a boldogság utáni vágyammal szemben. De ez nagyban függne az állapotától is.
Gyereket viszont semmiképp nem vállalnék így. Épp elég, hogy a mi kettőnk életét megnyomorítja a betegség, nem kell oda még egy harmadik ártatlan is.
Ez a kérdés most csak ere a szituációra vonatkozik, vagy bármilyen betegségre?
Nekem pl.párom cukorbeteg,(inzulinos-oltja magát) mikor összejöttünk tudtam a betegségéről, tudtam, hogy mik lehetnek a szövődmények, és elmondta mivel jár ez, hogy bármikor rosszul lehet, stb, stb...Eleinte nem tudtam mit kezdeni a szituációval, meg az egésszel.Mára már teljesen természetessé vállt a dolog, és nem volt kizáró ok, hogy "beteg".
Ami pedig azt mondja beteggel nem jönne össze..hát az egészség senkinél nincsen garantálva, bármikor bárkivel előfordulhat, hogy az orvos egyszer csak közli, hogy akkor mától másképp lesz, mint eddig...és akkor lehet jön majd valaki, aki nagyon tetszik, meg tökéletes, csak közli, hogy ő beteggel nem jön össze...
Hááát... a srác mennyire döntésképes...?
Őhelyette nem dönthetünk, de hát vélhetően ő ragaszkodik ahhoz a kevés "boldogsághoz" is, ami jutott. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!