Feltétlenül lebecsmérelendő az a férfi, aki azt mondja, hogy megvan gyerek nélkül, de a párját nem fosztaná meg az anyaságtól?
Figyelt kérdés
Egy index fórumban olvastam a témát és meglehetősen becsmérlően viszonyultak ahhoz, hogyha egy férfi nincs oda a gyerekekért, holott a párját nem fosztaná meg tőle, bevállalná és mindent meg is tenne, hogy jó apa legyen.2011. júl. 20. 14:18
11/12 anonim válasza:
A gyereknek 2 szülőre van szüksége, engem is csupán "megtűrt" az apám, mert "annyira szerette anyámat" hát olyan is lettem, mit ne mondjak...
Sőt, napjainkra már a szüleim kapcsolata is romokban hever, mert anya törődik velünk, érdekel, mi van velünk, apám meg lesz@rja.
Nesze nekem!
12/12 anonim válasza:
Dehogy becsmerelnem le emiatt, de akkor egyertelmu, hogy a parjaval nem illik ossze, tehat az a lenyeg, hogy olyan not keressen, aki ugyanugy nem akar gyereket. Ha eltero az allaspontjuk, abbol csak baj van...hanyan valtak mar emiatt az ismerettsegi koromben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!