Mit tennétek annak az 55 éves férfinak a helyében, aki egy véletlen orvosi vizsgálat miatt tudta meg, hogy a 3 felnőtt lánya közül kettőnek nem ő az apja? A lányai nem tudják!
Igen úgy tudom vérvizsgálat kellett, vagy DNS nem tudom részletesen, csak azt, hogy nem lehet az övé a két gyerek.
De soha nem veszekedtek egymással, és szépen éltek
Apaságot megállapítani illetve megdönteni csak erre irányuló DNS vizsgálattal lehet. Nincs más olyan módszer amiből ez véletlenül kiderülhet. Az igaz ugyan,hogy a vércsoportok öröklése követ egy bizonyos szabályt, de van a vércsoport öröklésének egy ettől eltérő formája is. Tehát önmagában a vércsoport a világon semmit nem bizonyít.
Mondjuk ha kiderül, h impotens? Nem kell ahhoz apasági teszt, meg vér- vagy DNS-vizsgálat sem, h kiderüljön, egy férfinek nem lehet gyereke. Pl vmilyen baleset következtében...
Ami meg a kérdést illeti: elsősorban az anyával kell megbeszélni a dolgot, mert egy gyerek születéséért két ember felel(ős), és bármi kiderülhet. Akár az is - a legrosszabb esetben - h csalfa az asszony, és évekig félrejárt, vagy az is, h - a másik legrosszabb véglet - bűncselekmény áldozata lett.
Széles a skála.
Négyszemközt beszélni az anyával, és közösen meghozni a döntést, h a lányok megtudják -e, és ha igen, hogy és mikor. (23/L)
Azért ezt döntsd el! A vérvizsgálat KEVÉS! Jól írták az előbb: ha az apa A0, az anya B0, akkor a gyerek lehet A, B, AB vagy 0 is.
Az eredmény csak akkor egyértelmű, ha pl. az apa és az anya is A (vagy B - tehát egyformák) - és a gyerek ellentétes.
A DNS vizsgálat egyértelmű eredményt ad - de ilyet csak bűnügynél végeznek! És nagyon drága - biztos, hogy ezt végezték?
ez megint nem egy kamu kérdés? hát ilyen nincs!éveken át nem vette észre , hogy nem hasonlítanak rá sem a családjára/ és hogy a felesége kicsapongott?
és te vagy az akit átrázott? én talán meg is fojtanám! vagy elhallgatnám orokre.mert, ha ez kiderul vége a családnak a lányok /gondolom már unokák/ életének is a szégyenrol nem is beszélve.és akkor,honnan tudják majd meg ki az apa?
Én megmondanám a két lánynak, és azt is megmondanám, hogy ennek ellenére továbbra is a lányaimként szeretem őket, és nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültek.
Az anyának elég büntetés lenne a lányai haragja egy életre.
De mégis, szerintem a lányoknak tudniuk kell, hogy kik valójában, akár milyen rossz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!