Mit csinálnátok a strandon?
Figyelt kérdés
Csütörtökön megyünk a szüleimmel + rokonaimmal, de ők csak ülnek a vízben egész nap. Nekem ez unalmas, elmegyek másik medencébe, de ott én is ugyanazt csinálom, csak épp egyedül. Tesóm nem ér rá, barátnőm szintén elfoglalt. Gondoltam arra, hogy olvasok, de azt tudok itthon is. Ti mit csinálnátok?2011. júl. 19. 10:51
11/17 anonim válasza:
Vegyél egy rejtvényújságot és fejtsd meg.
12/17 anonim válasza:
Edd végig a strandmenüsort helyettem is: sültkolbi mustárral, rendes fehér kenyérrel, sör, tejfölös sajtos-fokhagymás lángos, palacsinta, fagyi. úúhhh:)))
(fogyózom)
13/17 anonim válasza:
lehet lepontoztok de mind1 naszóval mi a haverokkal azt szoktuk jatszani h 30 perc alatt el kell jutnod a medence 1ik végéből a másikba de úgy h a cigányok ne kössenek beléd :D amugy megsugom h lehetetlen :X nem vagyunk rasszisták csak az embert ahhoz alkalmazkodik amiből a környékén sok van :)
14/17 anonim válasza:
Vigyél könyvet/ újságot/keresztrelytvényt. Napozz. mászkálj a strandon kitudja lehet megismersz valami helyes srácot is ;)
15/17 anonim válasza:
Én utálom a strandot, sokan vannak, undorítóak az emberek, és halál unalmas is, átérzem a problémádat.
Csinálj valami botrányt, amiért szüleid kapják magukat meg téged és kijelentik hogy most azonnal indulás haza :D
16/17 A kérdező kommentje:
De én szeretem a strandot, csak nem egyedül. És nem vagyok az a botrányos fajta.
Köszi mindenkinek az ötleteket!
2011. júl. 20. 16:30
17/17 anonim válasza:
en mindig talakozom a strandon valami ismerossel, menjek barhova, mindig osszefutok ott valakivel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!