Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy egyik fél mindig...

Igaz, hogy egyik fél mindig jobban szereti a másikat egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Én nem tudom elképzelni, hogy valamelyikünk is jobban szeresse a másikat a kapcsolatunkban. Úgy érzem, ugyanúgy szeretjük egymást. Ti?
2011. júl. 18. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem viszont van ilyen, de abban nem vagyok biztos hogy minden kapcsolatban így van. Bár az is lehet hogy egy idő után az egyik félnek csökkenek az érzései. Van ilyen!
2011. júl. 18. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, saját példából kiindulva, hogy van ilyen. Ez nem azt jelenti, hogy jobban-kevésbé szeretjük egymást, de nem érzékeljük elég/ugyanakkora intenzitással. Nálunk van úgy, hogy hirtelen én lángolok jobban, valamiért, akármiért, akkor úgy érzem, hogy a barátom nincs azon a hőfokon, mint én. Aztán néha ez megfordul. Persze mindketten ugyanannyira szeretjük egymást, csak máshogy, mivel mások vagyunk, így máshogy is érezzük, ha a mi hangulatunk is változik.

De szerintem ez így van jól.

2011. júl. 18. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez elég valószínű. Te is csak "tippelsz", hisz nem érzed, amit a másik érez.
2011. júl. 18. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen,általában ezért nagyobb egy rajzolt szív egyik oldala....
2011. júl. 18. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez nagyon gyakran így van, még ha teljesen szimmetrikusra rajzolják is a szívet. :)
2011. júl. 18. 21:30
 6/6 anonim ***** válasza:

"Az egyik szeret, amásik hagyja, hogy szeressék."

Sok esetben így van, de ez nem törvényszerű.

2011. júl. 18. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!