Igaz, hogy egyik fél mindig jobban szereti a másikat egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Én nem tudom elképzelni, hogy valamelyikünk is jobban szeresse a másikat a kapcsolatunkban. Úgy érzem, ugyanúgy szeretjük egymást. Ti?2011. júl. 18. 20:57
1/6 anonim válasza:
Szerintem viszont van ilyen, de abban nem vagyok biztos hogy minden kapcsolatban így van. Bár az is lehet hogy egy idő után az egyik félnek csökkenek az érzései. Van ilyen!
2/6 anonim válasza:
Én úgy gondolom, saját példából kiindulva, hogy van ilyen. Ez nem azt jelenti, hogy jobban-kevésbé szeretjük egymást, de nem érzékeljük elég/ugyanakkora intenzitással. Nálunk van úgy, hogy hirtelen én lángolok jobban, valamiért, akármiért, akkor úgy érzem, hogy a barátom nincs azon a hőfokon, mint én. Aztán néha ez megfordul. Persze mindketten ugyanannyira szeretjük egymást, csak máshogy, mivel mások vagyunk, így máshogy is érezzük, ha a mi hangulatunk is változik.
De szerintem ez így van jól.
3/6 anonim válasza:
Ez elég valószínű. Te is csak "tippelsz", hisz nem érzed, amit a másik érez.
4/6 anonim válasza:
Igen,általában ezért nagyobb egy rajzolt szív egyik oldala....
5/6 anonim válasza:
Igen, ez nagyon gyakran így van, még ha teljesen szimmetrikusra rajzolják is a szívet. :)
6/6 anonim válasza:
"Az egyik szeret, amásik hagyja, hogy szeressék."
Sok esetben így van, de ez nem törvényszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!