Mit reagálnátok ha 14éves lányod bejelentené hogy fogamzásgátlót szeretne szedni?
"""Az én lányom most lesz 14.
Itt vannak a barátnői és xboxoznak, délelőtt meg legóztak""""
Ezek biztos, hogy lányok?????
A válasz megírásának időpontja: ma 14:08
Remélem sose lesz gyereked és ha mégis feljelent ha ilyet teszel....
15:13
Miért, elméleti kérdést nem lehet feltenni?
Ha valaki megkérdezi, hogy mit csinálnál a pénzzel, ha nyernél a lottón, azt gondolod, hogy megnyerte és nem tudja mire költeni, ezért kérdezi?
Legalább azt díjaznám, hogy őszinte velem, és van elég esze a védekezéshez.
De azért alaposan elbeszélgetnék vele.
Szerintem ha már gyógyszert akar szedni, biztos (sajnos), hogy már lefeküdt a barátjával. Általában nem úgy kezdik, hogy rögtön gyógyszer. Nos így valósínűleg megengedném, inkább szedje, minthogy egyszer azzal álljon elő, hogy terhes. De előtte mindenképp beszélnék vele a dologról. Sajnos ha már szexuálisan aktívkodik, tiltani nem érdemes, sőt nem is lehet. Akkor már jobb tudn, hogy biztonságos, bár a gyógyszer a betegségektől nem véd meg, úgyhogy előbb tényleg beszélnék vele.
Nincs gyerekem, így lehet, hogy nincs igazam, de nekem ez a véleményem, 21/N
Úrissssstennnn! Lányok és XBox-oznak meg legóznak?!?!?!
Jézusss Máriaaaa!
Ugyanmár. Én építőkockázni imádok *o*
növeli a kreativitást.
14/l
Nem engedném és kiakadnék. Hormont szedni gyerekként, isten mentsen. Nem asszisztálok ilyen baromsághoz.
Inkább elmagyaráznám neki, hogy nem kell ezt tennie 14 évesen.
Az óvszeren kiakadnék és magamat okolnám, amiért nem tudtam megneveli a gyerekemet, de azért az nem hormonális fogamzásgátló.
22/N nincs gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!