Vén kisasszony leszek? Eddig a volt osztályomból mindenkinek volt/ van barátja, kivéve nekem.
Dehogy leszel az,hiszen még csak 18 éves vagy:)
Figyelj,leírom az én példámat,csak, hogy lásd nem vagy semmiről lemaradva. Én szeptemberben leszek 21 éves és még nem volt párkapcsolatom,és oké,hogy manapság divat már 12-13 évesen járni valakivel,14-15 évesen elveszíteni a szüzességed, de valahogy én emiatt soha egy percig sem stresszeltem:D Nézd,végülis írtad,hogy akadtak jelentkezők,de egyik sem nyerte el a tetszésed, én ugyanígy vagyok, lett volna alkalmam komoly kapcsolat kialakítására(nem is egy emberrel),de akik tőlem komolyabbat akartak,azok valamiért nem fogtak meg úgy istenigazából,és nekem fontos az a plussz,vagy nem is tudom,hogy fogalmazzam,és csak azért hogy legyen,én nem akartam,mert se magam,se az illetőt nem akartam becsapni,hiszen az én érzéseim nem voltak komolyak. De nem hinném,hogy velünk van a baj,hizsen jelentkezők akadtak,tehát remélem így nem tartanak bűn rondának minket:) már két éve egyetemre járok,heti rendszerességgel vagyok ha nem is buliban,de mondjuk társaságban,van baráti köröm,és most jött el az az idő,mikor azt mondom hogy van egy srác,akivel nagyon úgy néz ki hogy komolyra fordul a dolog,és itt most én is érzem azt a plusszt..
szerintem ne aggódj,légy nyitott,járj társaságba,mosolyogj sokat,legyél közvetlen,és tuti hamarosan megtalálod majd azt a valakit,akivel komolyan együtt tudsz lenni:) szorítok!! 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!