Párom jövőhéten jön haza külföldről. Ez jó ötlet?
Nekünk hiába magyarázod, hogy csak papírfecni, aki óvja védi a kocsiját, esetleg arra is csúnyán nézne, ha csak összeujjlenyomatoznád :) Ráadásul aki arra jár, azon röhögjön, milyen szerelmes cetlik vannak a kocsin?
Én kiakadnék, ha valaki pl. a postaládára, ajtóra, autóra kívülről ragasztgatna ilyesmiket, ez magánügy.
Jaj, nehogy művirágot válassz! Az max. temetőbe való.
Én csak egy szép szerelmes idézetet tennék valahova.
a polír az polír, nem biztos, hogy eltünteti teljesen + pénzbe kerül, és ha van rá pénz, akkor is időpocsékolás stb.
és a papírral bizony össze lehet karcolni
tudod, én azt gondolom, hogy a bikád külföldön lóvét keresni van, de ha itt Magyarországon dolgozna a 100ezer ft-jáért, és fizetné a 3 millás autóra a 10 milla hitelt, szerintem a kavicsfelverődés után is őrjöngene, hogy ezért dolgozik? és igaza is lenne, ha fél életét le kell robotolja, mert úgy elszaladtak a hitelezők... most lehet, hogy te nem ebben a helyzetben vagy, de köztük rengetegen vannak akik ebben a cipőben járnak... így talán már érted, hogy miért nem hiányzik, senkinek, hogy kezelésbe vedd az autóját
Én sem örülnék sem a teleragasztott kocsinak, garázskapunak (bevallom, egyenesen szégyellném a szomszédok előtt, ez abszolút magánügy, idegenekre nem tartozik), sem a postaládában nyugvó művirágnak.
Ellenben elolvadnék, ha a szerelmem a reptéren várna, amikor megérkezem. Vigyél magaddal egy üveg pezsgőt vagy a kedvenc borát, majd vacsora után összebújva elkortyoljátok. Nem kell ezeket az ügyeket túlbonyolítani, néha a legegyszerűbb módon lehet a legnagyobb hatást elérni :=)
A nagy csokor virág, egy hatalmas bonbon vagy lufi az elég lesz. A többi meg jöhet a zárt ajtók mögött :), nem kell ezt túlspirázni az ajtó/garázs előtt.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!