Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megteszed a párod kedvéért...

Megteszed a párod kedvéért mosolyogva, ha nehezedre esik vmi?

Figyelt kérdés
mondok egy példát. A barátom lemondta a találkozót, mert az édedanyja megkérte őt egy halaszthatatlan szívességre, és úgy érezte segítenie kell, amit én is így gondoltam és egyetértek a döntésével. De azért szomorú is vagyok, mert ma volt a hónapfordulónk és sütöttem neki egy sütit, amit így nem tudtam átadni(másik városba utazott). Mégis tudom, h helyesen döntött, és bár a szívem kicsit fáj a dolog miatt, kiállok mellette és azt mondom neki h igaza van, persze h az anyukájával kell most lennie, nem fejtegetem h nekem most kicsit rossz. Sok ilyen helyzet van, h túl kell lépnem az önnön érdekeimen, és néha bizony nehéz. Ti h kezelitek az ilyen helyzeteket? Kimutatjátok h nehéz vagy nem?
2011. júl. 15. 23:09
 1/6 ava87 ***** válasza:
100%
Van, amit mosolyogva, van, amit kevésbé mosolyogva, de ha tudom, hogy neki fontos, akkor megteszem azt is, ami nekem nehezemre esik.
2011. júl. 15. 23:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Mindig elmondom ha nem tetszik valami. Nem fogok mártírkodni, annak semmi értelme.

Lehet önző dolognak tűnik, de én elsősorban a saját érdekeimet nézem.

2011. júl. 15. 23:15
 3/6 anonim ***** válasza:
ha valami nehezemre esik kimondom vagy legalábbis mutatom. most vagy komolyan veszi vagy nem. néha én se vagyok teljesen 100as :D
2011. júl. 15. 23:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Eleinte ha nem is teljesen,de kimutattam.Aztán megtanultam csendbe maradni és sorrendet felállitani.Túl sokszor maradtam csendbe,meguntam hogy mindig minden fontosabb nálam,onnantól mindig megmondtam ha nem tetszik valami,(rengeteg apróság fontosabb volt nálam).

Már nem mosolyogva,de tűlléptem ezeken.

Végül a kapcsolaton is,mert minden midig sürgősebb volt és fontosabb.

Azóta találtam olyan férfit,aki mellett nem kell állandóan műmosoly,mert eszébe nem jut hanyagolni (vannak sürgős fontos dolgai,de pl amit leirtál,hogy ment másik városba,nah ő megkérdezi hogy nem megyek-e vele vagy )

2011. júl. 15. 23:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet kicsit off lesz a válasz.

Nálunk pár napja volt ezzel kapcsolatosan vitánk. Én van amit megteszek, de van amit nem, pláne ha kedvem sincs.A párom akart menni ki a haverjával+neki a feleségével, meg a gyerekkel sütni szalonnát.Volt példa, mikor ezzel a társasággal kimentünk a hegyre, de én csak ott álltam mint egy szerencsétlen,nem tudtam szinte semmit mondani,délutántól estig 4 szót ha váltottam velük. Akkor azt mondtam, hogy többet sem, ha akar, majd nélkülem elmegy.És most is akart menni, balhézott, hogy nem megyek, elmondtam, hogy miért, de nem értett meg egy kicsit sem...Szóval nem teszem meg mosolyogva a párom kedvéért, mert ha egysze nem érzem jól magam abban a társaságban, akkor feleslegesen mentem volna. Ő se ment, durcizott...Szóval, van amit nem teszek meg.

2011. júl. 16. 11:39
 6/6 anonim ***** válasza:
1.vel értek egyet. nem minden megy olyan könnyen, mint ahogy szeretném, de ha neki fontos, hát megoldjuk. csak nem szeretem, hogy ha ez ki van használva.
2011. júl. 16. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!