Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én szakítottam de hiányzik....

Én szakítottam de hiányzik. Ha írnék neki gáz?

Figyelt kérdés
én szakítottam de sokszor eszembe jut még. majdhogynem minden nap. már 3,5 hete nem beszéltünk. ha írnék neki gáz lenne? amúgy azt sem tudom van-e már valakije.
2011. júl. 14. 18:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Írj neki! Te dobtad, lehet hogy ő még mindig szeret, és nagyon örülne, ha újra együtt lennétek. Egy próbát megér.
2011. júl. 14. 18:54
 12/23 anonim válasza:
Szia! :) .. figyelj, az érzéseid kimutatása sohasem gáz! ... irj neki nyugodtan .. mondd el neki mit érzel.. hogy hiányzik ... lehet hogy ő is igy van veled kapcsolatban.
2011. júl. 14. 18:55
 13/23 A kérdező kommentje:
rég beszéltünk és lehet van valakije és így besülök + lehet már nem is érdeklem semmilyen szinten ezért is tartok ettől. nem megcsalások miatt lett a szakítás hanem egyéb apróságok miatt
2011. júl. 14. 18:58
 14/23 anonim válasza:
hát.. ha érdeklődsz felőle, sztem nincs abban semmi rossz ... szerintem nem gáz. Attól még barátok lehettek
2011. júl. 14. 18:58
 15/23 anonim válasza:
hát, ha igazán szeretett .. és még csak 3,5 hete, hogy szakitottatok, és ha még te gondolsz rá... akkor biztos ő sem felejtett még el... és leet ha akarnátok, ujra is kezdhetnétek... és ne félj attól, hogy esetleg besülsz... mért sülnél már be előtte???! ..ne félj az érzelmeid kimutatásától!! .. és légy vele őszinte .. ennyi az egész
2011. júl. 14. 19:04
 16/23 anonim ***** válasza:

1. A 3.5 hét nem a "rég beszéltünk" kategóriába tartozik

2. Ha ez alatt a hosszúúúúúúúúú idő alatt összeszedett magának valakit, akkor szerintem ne sajnáld a kapcsolatot... Egy tisztességes kapcsolat utáni szakítást az ember nem hever ki 3.5 hét alatt.

2011. júl. 14. 19:06
 17/23 A kérdező kommentje:
amúgy én vagyok a lány
2011. júl. 14. 19:07
 18/23 anonim ***** válasza:
51%
Második vok... Nos, akik lehülyéztetek, bolondnak nyilvánítottatok.... hát majd megtudjátok milyen az élet. Bizony vannak olyan helyzetek, amikor nem vagyunk kötelesek eltűrni a megaláztatást, az elhanyagolsát, és igenis MI szakítunk annak ellenére, hogy szeretjük a másikat... aztán ha visszavágyik, akkor persze örömmel (és főleg feltételekkel) visszafogadjuk, szeretjük és kényeztetjük... ha meg nem táncol vissza, akkor ÍGY JÁRT!!! És Ő JÁRT ÍGY, nem érdemel könnyet, mert nem vagyunk hajlandók lesüllyedni arra a szintre ami NEKI kell.... na, még mindig bolond vagyok mi? Hát majd megtapasztaljátok TI is is, keserű könnyekkel.... attól mentsen meg tőleteket a Jőisten!
2011. júl. 14. 19:18
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
helyesbítés: Tőleteket ... helyett.. BENNETEKET!
2011. júl. 14. 19:19
 20/23 anonim ***** válasza:
88%

Én csak egyet nem értek kérdező!!

Mi a büdös francért dobtad akkor ha most meg itt rinyálsz?

Kiváncsi lennék a szakítás okára amúgy......

Mert ha esetleg paraszt volt,akkor meg értelek!

De hogy ha csak azért dobtad mert éppen nem szeretted akkor én nem írnék....

A sztorit is nagyjából el írhatnád hogy hogyan és mi volt az oka,mert szerintem egy ilyen helyzetben nem mindegy hogy mi volt a szakítás oka ha fel akarod hívni.

Mert ha az hogy már nem szeretted és ezt közölted vele hogy már ezért nem akarsz vele lenni,vagy mert ki ábrándultál belőle,akkor ne hívd fel ilyen dumával hogy hiányzol!

Írd le hogy miért dobtad!Kiváncsi vagyok....

2011. júl. 14. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!