Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan oldal az interneten,...

Van olyan oldal az interneten, ahol pótszülőket találok magamnak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy apukámmal sosem voltam jó viszonyban. Ő iszákos, és sohasem érdekelte mi van velem. Anyukámmal meg nem lehet komolyan elbeszélgetni semmiről, mert mindenből poént csinál. Azonban már nagyon vágyom egy kis szülői támogatásra, szeretetre, pláne, hogy nehéz döntések előtt állok. Nem számíthatok senkire és szeretnék egy komoly, érett felnőttel is megtárgyalni dolgokat. Leginkább egy apuka hiányzik.

19/L

2011. júl. 14. 03:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

A problémádat megértem, az internetes pótszülő keresést viszont nem. Nem azért, mert pedofilokba botlanál bele. Egy 19 éves nő MÁR nem lehet pedofilok áldozata, ez a "műfaj" a gyerekekről szól. Lehet viszont nagy átverések, pszichopaták, vagy szélhámosok áldozata, vagy akaratán kívül nyilvánosságra kerülhet róla olyasmi, amit jó szándékkal megosztott egy idegennel...

Aki 19 éves kort megért, annak a szülein kívül is kell, hogy legyen családi kapcsolata, szoros, vagy laza baráti kötelékei. Jártál iskolába, biztosan volt olyan tanárod, akire szeretettel gondolsz. Élsz valahol, talán van a saját környezetedben olyan felnőtt, vagy nálad valamivel idősebb személy, akinek adnál a véleményére. És valószínűleg volt/van/lesz egy párkapcsolatod is, ahol szintén van lehetőséged tanácsot kérni, beszélgetni a saját dolgaidról.

Az interneten is lehet persze levelező, beszélgetőtársat találni. Csak az a gond, hogy ezek az emberek semmit nem fognak rólad tudni. Ahhoz, hogy valaki felelősséggel beleszólhasson más ember életébe, és döntéseibe, egy kicsit jobban kell ismernie annál, mint amit néhány levélváltással meg lehet tudni róla.

Szóval szerintem először ne a virtuális világban, hanem a saját környezetedben élő valós emberek között keress olyat, akire számíthatsz.

2011. júl. 14. 07:54
 12/15 ekeke ***** válasza:

Az ital menekülés a valóság bajaitól, a tréfa szintén!

Sajnos valóban egyedül vagy. Nem fogod tudni kiépíteni velük a normális kapcsolatot, ennyi év után már késő.

Igen, a férfiak a nőt fogják látni benned, a nők pedig a konkurrenciát.

Tanácsom a férj! Ha találsz egy férfit, aki agyilag ott van, szeretete körülvesz téged, mégis képes néha fájdalmat is okozni neked a te érdekedben, a jövőtök érdekében, akkor az működni fog! A legtöbb nő az igen erős, irányító, de nagyon szerető, családjáért mindent odaadó férfit akarja - még ha az emancipált tudata ebbe nem is egyezik bele! Nekem 80 éves néni mondta: a férjem az apám, a fiam és a szeretőm volt egyszerre... Gondolkozz el, mire vágysz, és gondold át, hogy testileg hogy állnál ilyenhez.

2011. júl. 14. 08:06
 13/15 anonim ***** válasza:
A Nők Lapjában mindig szoktak keresni pótnagyszülőket. Írhatsz az újságnak, és majd megjelentetik, hátha pótszülőket is lehet ott találni.
2011. júl. 14. 08:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem is írhatsz, bár nem tudom hogy vagyok beállítva, intézkedek ha szeretnél és nem tudsz, én 26/L vagyok és elég tyúkanyó típus, nem a kedves fajtából hanem a megvédem a kicsikém fajta, szóval írj, szívesen segítek neked ha valamiben tudok.
2011. júl. 14. 08:26
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Nem hinném, hogy pedofilok áldozata lennék, mert én már tényleg "öreg lennék ehhez"

A barátaim sokat segítenek, de félek a férfiaktól.Éppen ezért, mert apukám rossz példát mutatott, és nem tudok nyitni feléjük. Csak szeretném megtapasztalni, milyen az, ha van valaki mögött egy apafigura és számíthat rá. Sajnos senki ilyet nem ismerek a környezetemben, ezért fordultam végül az internethez.

Köszönöm szépen a segítséget még egyszer! <3

2011. júl. 14. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!